Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 34    0

Ponta: Guvernul isi va incheia mandatul cu masurile amanate de Codul fiscal in functiune

ponta la guvern2
Guvernul isi va incheia mandatul cu toate masurile destinate mediului de afaceri "in functiune", introduse in devans fata de 1 ianuarie 2017, asa cum prevede noul Cod fiscal, a declarat premierul Victor Ponta, joi, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat acest document.
"Sunt foarte optimist, si ministrul de Finante, ca acele masuri care s-au amanat pentru 1 ianuarie 2017, nu toate deodata, evident, pot fi devansate si mesajul meu pentru mediul de afaceri este ca acest Guvern isi va incheia mandatul cu toate acele masuri in functiune", a declarat Ponta, dupa ce Camera Deputatilor, for legislativ decizional, a aprobat Codul fiscal.
El a precizat ca, dupa ce va avea datele statistice ale trimestrului III, inainte de finalizarea Legii bugetului de stat, va avea o discutie cu mediul de afaceri si cu liderii politici, pentru a lua o decizie.
"Surplusul de incasari de 250 milioane euro din luna august e mai mult decat efectul pe an al reducerii impozitului pe dividende, cu totul 1,3 (miliarde lei-n.r.). In august am incasat 1,2", a dat Ponta un exemplu.

Citeste si...

1 Septembrie 2015
 1215    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu