Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 55    0

Criminalul spaniol prin in Lugoj a fost arestat preventiv

Sergio Morate
Cetateanul spaniol urmarit international dupa ce in 6 august ar fi comis un dublu asasinat in orasul spaniol Cuenca si care a fost prins in municipiul Lugoj, judetul Timis, a fost arestat preventiv pentru 15 zile, vineri, de Curtea de Apel Timisoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Politia Judeteana Timis, tanarul de 29 de ani din Spania, care a fost prins in judetul Timis, el fiind urmarit international pentru omor, a fost arestat preventiv pentru 15 zile.
"Pe numele tanarului de 29 de ani, urmarit international de autoritatile din Spania pentru comiterea infractiunii de omor, magistratii Curtii de Apel Timisoara au emis un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile”, se arata in comunicat.
Barbatul a fost dus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, urmand sa fie predat autoritatilor spaniole.
Barbatul a fost prins joi, in municipiul Lugoj, de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale, in urma schimbului de date si informatii prin Biroul SIRENE.
Surse din Politie declarau, pentru MEDIAFAX, ca suspectul, Sergio Morate, ar fi comis un dublu asasinat in orasul spaniol Cuenca, apoi a fugit in Romania si a mers sa stea la un prieten din municipiul Lugoj.
Dupa ce politistii spanioli l-au localizat pe suspect, au informat autoritatile romane, iar joi la pranz a fost ridicat, impreuna cu romanul care i-a acordat sprijin.
Totodata, autovehiculul pe care cetateanul spaniol l-ar fi utilizat in Romania a fost indisponibilizat. Mediafax.ro

Citeste si...

14 August 2015
 1433    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu