News Flash:

Dumitru Prunariu, audiat in cazul nepoatei sale

14 August 2015
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
dumitru prunariu
Dumitru Prunariu a fost audiat, vineri, de un procuror al Parchetului TribunaluluiBucuresti, in dosarul de moarte suspecta deschis dupa decesul nepoatei sale, surse judiciare spunand ca acesta nu a formulat acuzatii la adresa personalului medical de la ambulanta privata si de la spital.
Dumitru Prunariu a fost insotit de mama Arinei Prunariu, iar in scurta declaratie data si-a mentinut pozitia pe care a avut-o pana acum legat de decesul nepoatei sale si nu a formulat acuzatii in cazul echipajului de la ambulanta privata sau al personalului medical de la Institutul "Matei Bals" din Capitala, unde fetita a decedat duminica dimineata, la scurt timp dupa ce fusese internata.

Parchetul Tribunalului Bucuresti a deschis un dosar de moarte suspecta in cazul nepoatei lui Dumitru Prunariu, in urma unei sesizari transmise de Spitalul Colentina, unde a fost dus duminica 9 august trupul neinsufletit al fetei. In dosara fost inceputa urmarirea penala cu privire la fapta, a precizat Parchetul Tribunalului Bucuresti.

dumitru prunariu audiat procuror bucuresti moarte suspecta acuzatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005558 (s)