Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 23 ore
 41    0

Mai multi romani de la bordul unui tren Sofia-Istanbul, raniti intr-un accident feroviar

tren 1
Mai multi cetateni romani, intre alti straini, inclusiv un copil, au fost raniti usor, iar o cetateana bulgara a fost ranita grav duminica seara, la Plovdiv, dupa ce locomotiva a lovit primul vagon al unui tren international care asigura o legatura intre Sofia si Istanbul, anunta oficiali bulgari.
Noua persoane au fost primite la Spitalul Universitar din Plovdiv, a anuntat unitatea intr-un comunicat, potrivit agentiei bulgare Focus, care precizeaza ca opt dintre ele sunt straini.
Printre cei opt straini se afla cinci romani, un portughez, un spaniol si un german. Un copil a fost, de asemenea ranit, potrivit Focus, care nu precizeaza nationalitatea acestuia. Toti strainii au fost raniti usor si nu au nevoie de ingrijiri la spital, potrivit aceleiasi surse.
Site-ul bulgar Novinite.com scrie ca sase romani au fost accidentati la Plovdiv.
Locomotiva efectua manevre, cu o viteza de 15-20 de kilometri pe ora, de atasare la tren, potrivit postului national bulgar de radio BNR.
Cauzele incidentului - care a avut loc in timp ce trenul stationa in Gara din Plovdiv, al doilea cel mai important oras din Bulgaria - erau in continuare necunoscute, potrivit site-ului Novinite.com, care adauga ca ranitii au fost condusi de urgenta la spital.
Celorlalti 60 de pasageri le-au fost oferite mijloace alternative de transport, potrivit site-ului.
Cetateana bulgara, originara din orasul Dimitrovgrad, a fost ranita grav in incident, a anuntat serviciul de presa al Spitalului Universitar din Plovdiv intr-un comunicat, potrivit Focus. Femeia are nasul rupt si prezinta traumatisme la nivelul pieptului si abdomenului. Ea este grav ranita, dar starea ei este stabila, potrivit spitalului. Mediafax.ro

Citeste si...

10 August 2015
 1258    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu