News Flash:

Oprah Winfrey si Matt Damon, invitati de Papa Francisc la Vatican

9 August 2015
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
oprah winfrey
Realizatoarea si prezentatoarea de televiziune Oprah Winfrey, actorul premiat cu Oscar Matt Damon si agentul de la Hollywood Ari Emanuel se numara printre vedetele invitate de papa Francisc la Vatican pentru a imbunatatii imaginea Bisericii Catolice in mass-media, informeaza dailymail.co.uk.
Oprah Winfrey, Matt Damon si Ari Emanuel au fost invitati sa participe la o audienta speciala cu papa Francisc, la Vatican, in toamna acestui an. Cele trei vedete, alaturi de alte nume sonore din industria de divertisment, fac parte dintr-un grup de personalitati care se vor intalni cu suveranul pontif pentru a discuta o serie de strategii ce vor fi implementate cu scopul de a imbunatati imaginea Bisericii Catolice in mass-media din tarile occidentale.
Ari Emanuel, in varsta de 54 de ani, fratele mai tanar al primarului din Chicago Rahm Emanuel, va participa la acea audienta alaturi de Patrick Whitesell, colegul sau de la agentia de impresariat artistic William Morris Endeavour, precizeaza publicatia The Hollywood Reporter.
Pe lista personalitatilor invitate sa participe la aceasta audienta cu cel de-al 266-lea papa se mai afla actorul Matt Damon, in varsta de 44 de ani, producatorul de film si televiziune Brian Grazer, in varsta de 64 de ani, si fondatorul companiilor DreamWorks si Geffen Records, David Geffen, in varsta de 78 de ani.

oprah winfrey
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005043 (s)