Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Un nou INCIDENT pe scara rulanta, intr-un Mall - IMAGINI SOCANTE!

scara rulanta
Un barbat din China, in varsta de 35 de ani, a fost supus unei operatii de amputare a piciorului, dupa ce, sambata, a fost victima unui accident petrecut pe scara rulanta intr-un mall, la numai cateva zile dupa un incident similar soldat cu moartea unei femei, informeaza CNN.
Barbatul, angajat al centrului comercial "Cloud Nine" din Shanghai, curata cu mopul in zona scarii rulante, iar la un moment dat unul dintre panourile metalice s-a desprins si i-a prins piciorul stang.
Incidentul a semnanat izbitor cu cel petrecut saptamana trecuta, intr-un mall din orasul Jingzhou, in provincia Hubei din centrul Chinei. Atunci, o femeie a murit dupa ce a cazut sub o scara rulanta, din cauza desprinderii unui panou metalic de la un capat al scarii. In momentul producerii accidentului, deasupra panoului erau o femeie si un copil.
Femeia in varsta de 30 de ani, Xiang Liujuan, a impins copilul inainte de a cadea sub scara rulanta, salvandu-i practic viata. Angajati care se aflau in apropiere au incercat sa scoata femeia, dar nu au reusit.
Angajatul mallului din Shanghai a fost salvat de pompierii sositi la fata locului, el pierzandu-si in urma operatiei gamba piciorului stang.
Potrivit CNN, incidentul de sambata a fost al treilea petrecut intr-o saptamana in China.

Galerie Video

Citeste si...

2 August 2015
 1172    0
31 Iulie 2015
 1677    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu