Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 3 ore
 22    0

Mama fetei din Vaslui dezvaluie cum a convins-o Maruta sa apara in emisiunea sa

maruta cata
Mama fetei abuzate din Vaslui a fost sunata de membrul CNA Valentin Jucan pentru a da detalii despre modul in care cele doua femei au aparut la Pro TV in emisiunea La Maruta din 21 iulie, scrie paginademedia.
Forul a decis sa amane luarea unei decizii in acest caz intrucat au considerat ca in urma discutiei cu femeia respectiva au aparut noi informatii. Aceasta le-a povestit, prin telefonul dat pe speaker si pus in dreptul microfonului, ca echipa Pro TV i-ar fi promis ca va aparea numai 10 minute la TV si nu o ora si jumatate si ca va avea fata blurata, lucru care nu s-a intamplat. In plus aceasta a mai afirmat ca respectivele acorduri ar fi fost semnate dupa aparitia celor doua femei in emisiune.
Membrii CNA au sfatuit-o pe mama tinerei sa trimita, prin avocat, sub forma unei adrese la CNA toata declaratia pe care a facut-o verbal prin telefon.
In sedinta de ieri a CNA au fost prezenti trei reprezentanti din partea Pro TV, Adriana Papureanu, Andreea Retea, producator executiv La Maruta, si un reprezentant al departamentului juridic.
Acestia au explicat ca a existat un acord semnat din partea tinerei din Vaslui si a mamei sale pentru a aparea pe post, si ca au fost in legalitate. In timpul sedintei, Valentin Jucan, membru CNA a spus ca poate lua un punct de vedere din partea mamei fetei din Vaslui chiar in timpul sedintei, lucru contestat de unii membri, potrivit sursei citate.  Gandul.info

Citeste si...

23 Iulie 2015
 1208    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu