Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 15 ore
 44    0

Saptamana viitoare se deschide punctul de trecere a frontierei pe autostrada de la Nadlac

autostrada nadlac
Peste cateva zile, romanii vor putea sa iasa sau sa intre in tara pe autostrada. Pe 11 iulie se da in folosinta punctul de trecere a frontierei pe autostrada de la Nadlac.

Dupa ani de intarzieri si promisiuni, prima sosea rapida din Romania se intalneste cu o autostrada din Europa. Peste doar cateva zile se inaugureaza punctul de trecere a frontierei pe autostrada de la Nadlac.
Asta pentru ca lucrarile la tronsoanele de autostrada dintre Arad si frontiera ungara s-au terminat, la fel si autostrada din Ungaria care asigura legatura cu A1. Evenimentul este considerat unul extrem de important, iar la inaugurare s-a anuntat prezenta premierilor din cele doua tari vecine: Victor Ponta si Viktor Orban.

De saptamana viitoare, doar locuitorii din vestul tarii se vor bucura cu adevarat de noul punct de trecere a frontierei. asta pentru ca autostrada care face legatura cu Ungaria incepe langa Timisoara. Astfel, un aradean sau un timisorean va face 2 ore pana la Budapesta si cel mult 5 ore pana la Viena, in timp ce drumul pana la Bucuresti dureaza 8 ore. Anul viitor se va finaliza integral autostrada dintre Sibiu si Nadlac.
Prima autostrada peste munti va fi Pitesti-Sibiu. aceasta ar putea sa fie gata in 2019, cel mai devreme, pentru ca in prezent abia a inceput realizarea studiului de fezabilitate.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu