Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 11 ore
 49    0

Un barbat baut a lovit o masina si si-a varsat nervii pe casa vecinului

Un barbat cu o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur in aerul expirat a creat un adevarat scandal dupa ce a lovit o masina si a intrat cu tractorul intr-o anexa a unui imobil.

Evenimentul s-a petrecut joi seara, in localitatea Poganesti, in urma unor certuri pe care barbatul le-a avut cu unul dintre vecini. Fara sa se gandeasca la urmari, barbatul s-a urcat la volanul unui tractor si a intrat in plin cu acesta in autoturismul vecinului sau pe care l-a rasturnat, dupa care s-a oprit intr-o anexa din spatele curtii. Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Gavojdia au sosit la fata locului si l-au retinut pe atacator.

Barbatul a fost introdus in Arestul IPJ Timis pentru 24 de ore, iar  in cursul zilei de vineri a fost adus la Lugoj pentru audieri. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj au hotarat ca barbatul sa fie plasat sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Acesta va fi cercetat pentru savarasirea infractiunilor conducere fara permis, violare de domiciliu, distrugere si conducere sub influenta alcoolului, scrie lugojonline.ro.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu