Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 57    0

Cursele ilegale de masini fac noi VICTIME in Timisoara

curse ilegale
Soferul unui BMW care participa la cursele ilegale ce se tin in fiecare weekend pe platforma Iveco, aflata in Calea Sagului, la iesire din Timisoara, a fost grav ranit dupa ce s-a rasturnat cu masina in camp. Ranita a fost si prietena acestuia, care se afla cu el in autoturism.
Din primele informatii obtinute la fata locului, soferul BMW-ului tocmai plecase de la Iveco, unde se pare ca participa la curse ilegale, insa pe Calea Sagului, la cativa zeci de metri de faimosul loc, a pierdut controlul volanului, a lovit un stalp si un panou publicitar pe care l-a doborat si a ajuns cu rotile in sus in camp.
In urma accidentului, soferul a fost grav ranit, iar prietena lui, care se afla cu acesta in masina, a suferit si ea mai multe leziuni si a fost transportata la spital. Tanarul a ramas blocat in autoturism si a fost scos cu ajutorul echipelor de descarcerare din cadrul ISU Banat.
Politistii s-au deplasat la fata locului si au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului, scrie tion.ro.
Dupa investigatiile facute la fata locului, in zona au ramas mai multe patrule de jandarmi si politisti, pentru a se asigura ca iubitorii de viteza nu repeta isprava tanarului sofer.

Citeste si...

5 Iunie 2015
 1222    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu