Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Ministrul Finantelor spune ca salariul unui ministru este "rusinos"

eugen teodorovici2
Salariul unui ministru, de circa 5.300 de lei, este rusinos, fiind nevoie de "reasezarea" salariilor in administratie, domeniu care trebuie sa fie bine remunerat, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.
"Este un subiect (salariul unui ministru, n.r.) pe care noi nu-l discutam cu omologii nostri, pentru ca nimeni nu te crede. Nu as putea sa spun cat anume ar trebui sa castige, dar toate aceste salarizari trebuie reasezate: de la presedintele statului pana la functionarul pe studii medii dintr-o primarie de comuna. Trebuie toate reasezate. Eu imi aduc aminte din anii de administratie petrecuti, unde salarizarea era altfel asezata: mai comprimata, fara foarte multe trepte de salarizare, mult mai usor de aplicat si era cat de cat, sa spunem, decenta. Pana la un punct, dupa care s-a pierdut tot. Fara o administratie puternica nu ai cum sa speri, decat accidental, ca se pot face lucrurile bine", a spus el, la Digi24.

Teodorovici a adaugat ca este este nevoie de salarizare, pregatire, stabilitate, incredere, cunoasterea legii, dar si de o legislatie mai simpla.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu