Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 3 ore
 31    0

Reactia lui Ponta dupa condamnarea lui Dragnea

ponta la guvern
Toate scrutinele de vot de orice tip din Romania trebuie sa aiba un alt specific daca si in viitor se va considera ca este comisa o fapta penala prin indemnarea oamenilor sa vina la vot, iar aceasta problema trebuie rezolvata, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.
El a sustinut declaratia alaturi de Liviu Dragnea, in conferinta de presa in care acesta si-a anuntat demisia.
"Decizia Curtii Supreme este una simbolica, de condamnare din punct de vedere juridic a unei actiuni politice - suspendarea presedintelui Basescu si referendumul - practic a celor 7,4 milioane de romani care au votat si a liderilor. Dragnea are ghinionul de a fi singur in dosar, dar decizia de suspendare a presedintelui Basescu, referendumul, a fost luata de toti liderii PSD si toti liderii PNL, de un numar important de parlamentari, si nu regret nicio secunda ca am facut campanie. Regret doar ca, tot printr-o decizie politica, Curtea Constitutionala a anulat rezultatul referendumului. Important este ca, de acum incolo, cu siguranta, daca se aplica regula din acest dosar, si anume ca indemnand oamenii sa vina la vot comiti o fapta penala, cu siguranta toate scrutinele de orice tip din Romania trebuie sa aiba un alt specific", a spus Ponta.
Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de presedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul "Referendumul".
Mediafax.ro 

Citeste si...

15 Mai 2015
 1564    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu