Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 67    0

Cum arata barbatul care a injunghiat un angajat Pro TV. Agresorul nu a fost prins

politia1
Politia Capitalei solicita sprijin de la cetateni pentru prinderea barbatului care a injunghiat luni un angajat al Pro Tv in apropierea sediului televiziunii.
”Politia Capitalei solicita sprijin de la persoanele care au cunostinta despre barbatul din imagini, care a fost surprins la data de 4 mai a.c., pe strada Matasari din sectorul 2, la scurt timp dupa savarsirea unei agresiuni asupra unui tanar”, se arata in comunicat.
Cei care l-au vazut si pot oferi detalii, sunt rugati sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112.
Un angajat al Departamentului Sport al Pro TV a fost injunghiat, luni, de o persoana care i-a infipt un cutit in piciorul stang, incidentul avand loc in apropierea sediului televiziunii.
Victima se numeste Alin Floroiu si este producator in cadrul Departamentului Sport al Pro TV. Acesta venea la serviciu, iar in apropierea sediului institutiei un necunoscut l-ar fi intrebat daca lucreaza la Pro TV. Dupa ce Floroiu a raspuns, acesta l-a injunghiat in piciorul stang, dupa care a fugit.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu