News Flash:

Horodniceanu: "Nu m-am intalnit niciodata cu Nichita si Dragnea"

4 Mai 2015
1552 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Horodniceanu 1
Daniel Horodniceanu a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu s-a intalnit niciodata cu Gheorghe Nichita sau cu Liviu Dragnea, precizand ca intrebarea care i-a fost pusa in interviul de la CSM, despre discutia dintre un procuror DIICOT, un primar si un oficial de rang inalt, era ipotetica.
Daniel Horodniceanu a primit, luni, avizul favorabil de la Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), acesta primind cinci voturi "pentru" si doua "impotriva".
Procurorul Daniel Horodniceanu a declarat, dupa interviu, ca intrebarea care i-a fost pusa de catre membrului CSM Oana Schmidt-Haineala privind o presupusa intalnire dintre un procuror DIICOT, un primar si un oficial de rang inalt este ipotetica.
Horodniceanu a fost intrebat, in timpul interviului de la CSM, cum ar reactiona daca un procuror de la o structura teritoriala a DIICOT s-ar afla la o masa cu un primar si un oficial de rang inalt si ar discuta despre un dosar, in loc sa socializeze. Horodniceanu a raspuns ca, daca ar fi procuror-sef al DIICOT, ar cauta sa vada daca relatia dintre procurorul respectiv si persoanele cu care discuta este anterioara dobandirii calitatii de magistrat, ce l-a determinat sa intre in astfel de discutii si, mai ales, care este impactul respectivelor discutii asupra activitatii acelui procuror. El a adaugat ca, in cazul in care s-ar impune, ar sesiza procurorul general al Romaniei si ministrul Justitiei, pentru luarea unor eventuale masuri.
Intrebat, la iesirea de la CSM, daca il cunoaste pe primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, Horodniceanu a spus ca nu l-a intalnit personal pe edil, precizand ca ultima oara l-a vazut pe stadionul Iasi, in urma cu trei ani, cand alerga alaturi de alte zeci de persoane.
"Personal, nu-l cunosc pe domnul, cred ca acum trei ani l-am vazut ultima oara pe stadion, unde alergam alaturi de alte zeci de persoane", a spus Horodniceanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006141 (s)