Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 51    0

Surprize la Festivalul Plai de la Timisoara

Numele artistilor care vor urca pe scena mare a Festivalului Plai de la Timisoara, care se va desfasura in perioada 11 - 13 septembrie, vor fi dezvaluite abia cand acestia vor urca pe scena, organizatorii dorind astfel sa puna accent pe evenimente, nu pe persoane.
Organizatorii Festivalului Plai au anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca la editia din acest an accentul se va pune pe evenimentele organizate de parteneri, respectiv ONG-uri, diferite asociatii sau persoane fizice, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”Ne-am propus sa punem accentul pe lucrurile noi. Punem accentul pe partea de activitati. Ne dorim ca partea de scena mare sa fie cadoul nostru pentru public si sa fie descoperit la fata locului”, au declarat organizatorii.
Conform acestora, in contractele care vor fi semnate de artistii care vor concerta la Plai va fi stipulata o clauza potrivit careia acestia nu au voie sa divulge ca vor canta la festival.
Potrivit organizatorilor Plai, reprezentantii asociatiilor ”Pelicula culturala” si ”Marele ecran” se vor ocupa de "Casa artelor" din cadrul festivalului. Aici vor fi proiectate filme romanesti, printre care pelicula ”Aferim”, premiat cu Ursul de Argint la Berlin, dar si filme spaniole.
Vor fi si seri de dans care se vor incheia tarziu in noapte, iar cei interesati se pot aseza in scaune rulante pentru a vedea cum se misca o persoana cu dizabilitati. Acest proiect este sustinut de asociatia ”Little people” din Timisoara.

Festivalul Plai se va desfasura in perioada 11 - 13 septembrie, la Muzeul Satului Banatean din Timisoara. Pretul unui abonament este de 100 de lei, iar al unui bilet este de 50 de lei. Biletele se gasesc deja in reteaua Eventim.
Festivalul Plai este cel mai mare festival de "world music" din Europa organizat suta la suta de catre voluntari, fiind primul din Romania ajuns in finala European Festival Awards si castigator al Premiului Charlemagne pentru tineri europeni 2008, precum si castigator al premiului intai al Galei Societatii Civile 2009 la sectiunea Arta si Cultura.
Anul trecut, cap de afis au fost britanicii de la Asian Dub Foundation. Mediafax.ro

Citeste si...

20 Aprilie 2015
 1284    0
19 Aprilie 2015
 1562    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu