Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

IMAGINI SOCANTE - Atac armat in metroul din Moscova

In Rusia, călătoria cu metroul poate fi extrem de periculoasă. A simţit-o pe propria sa piele un bărbat, care a fost împuşcat în plină zi. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată în vagon. 
Incidentul a avut loc în timpul zilei, într-o garnitură de metrou din Moscova. In plan apropiat se văd doi bărbaţi, la prima vedere călători obişnuiţi. O altă persoană, care aparent îi cunoaşte, se apropie de ei, iar, din acest moment, evenimentele se succed cu repeziciune. Unul dintre cei doi călători scoate din buzunar un pistol cu aer comprimat şi trage un foc de armă în direcţia celui de-al treilea bărbat, rănindu-l în stomac.
Atacatorul repetă gestul şi îl împuşcă din nou pe bărbat, de data aceasta în zona feţei. Panicaţi, ceilalţi călători aleargă în direcţia opusă a vagonului, de teamă că cei doi bărbaţi i-ar putea ataca şi pe ei. Insă cateva zeci de secunde mai tarziu, aceştia coboară la prima staţie, iar în ajutorul călătorului împuşcat sar mai mulţi pasageri.
Bărbatul a fost transportat apoi la spital, unde a fost internat în stare gravă. Poliţia a dat publicităţii imaginile atacului şi speră să-i prindă rapid pe cei doi suspecţi.  

Galerie Video

Citeste si...

22 Noiembrie 2013
 1447    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu