Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 8 ore
 34    0

Cura de detoxifiere a Giuliei

giulia
Si Giulia este atenta la felul in care arata si este o fana a curelor de detoxifiere. Cantareata apeleaza de 3-4 ori pe an la o astfel de dieta, tocmai pentru ca stie ca este important sa ai un organism sanatos.

Giulia Anghelescu tine o cura de detoxifiere simpla, cu fructe si legume. Astfel, cantareata mananca timp de 5 zile doar fructe si legume, fierte sau crude. Produsele de origine animala sunt interzise complet in dieta ei in aceasta perioada, la fel ca produsele procesate sau lactatele.

Citeste si: Secretele unei detoxifieri totale
9 reguli esentiale in orice dieta de detoxifiere

“Un nutritionist mi-a recomandat aceasta cura in urma cu cativa ani. Prima data mi-a fost putin mai complicat, dar mi-am dat seama ca este vorba doar de 5 zile, asa ca m-am motivat, iar rezultatele se vad imediat. Imi place sa beau in aceasta perioada si suc de sfecla rosie care ajuta foarte mult in cura de detoxifiere a organismului. Alimentatia mea este variata in aceasta perioada si nu ma infometez!”, a declarat Giulia, potrivit csid.ro.

Cura cantaretei arata cam asa:

-dimineata: suc de legume, telina, castravete sau sfecla rosie, cafeaua este inlocuita cu ceai verde, iar pe post de indulcitor sirop de agave

- pranz: salate, grau fiert

- seara: suc si seminte sau fructe uscate

- gustari: fructe, fara struguri.

Citeste si...

26 Decembrie 2014
 1487    0
24 Decembrie 2014
 1724    0
23 Decembrie 2014
 1598    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu