Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 69    0

Presedintele Basescu cere din nou demiterea ministrului Corlatean

Titus Corlatean
Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca se impune demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, ca urmare a dezinformarii lansate de ministru in spatiul public, dupa care este ilegala organizarea de noi sectii de votare in strainatate.
"Presedintele Traian Basescu a luat nota de dezinformarea pe care ministrul Afacerilor Externe, domnul Titus Corlatean, a lansat-o in spatiul public prin declaratia de presa de vineri, 7 noiembrie a.c., in care a afirmat ca legal nu poate mari numarul de sectii de votare din strainatate, desi BEC a dat o astfel de aprobare prin Hotararea nr. 4H/4.11.2014 publicata ca atare in Monitorul Oficial”, se mentioneaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Potrivit sursei citate, "in conditiile in care ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean a dezinformat intr-o declaratie de presa, dorind in acest fel sa impiedice dreptul constitutional al cetatenilor romani din strainatate de a vota, presedintele Traian Basescu considera ca se impune demiterea imediata a acestuia".
"De asemenea, presedinte Traian Basescu considera necesar luarea masurilor care se impun pentru ca toti romanii aflati in strainatate sa poata vota", se mai arata in comunicat. Mediafax.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu