News Flash:

Alina Gorghiu a votat la Timisoara: "Votez pentru normalitate, pentru speranta"

12 Decembrie 2016
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu vot
Presedinta PNL la nivel national, Alina Gorghiu, candidat la Senat la alegerile parlamentare, a votat la Liceul Carmen Sylva din Timisoara, la ora 10.30. Gorghiu a indemnat tinerii sa iasa la vot, pentru „un viitor normal, unul drept, care sa le dea sanse de viitor”.
Gorghiu a fost insotita la sectia de votare de catre primarul Nicolae Robu, lider al PNL Timis, dar si de alti colegi de partid. A declarat ca are emotii, mai ales ca a votat pe lista de candidati, la liceul absolvit de mama ei. S-a prezentat la urne alaturi de sot, scrie tion.ro.
„Am niste emotii incredibile, este prima data cand votez in Timisoara, cand votez la liceul unde a terminat mama, este prima data cand votez pentru o echipa atat de buna. Si nu votez ca un om politic, votez ca un om normal astazi, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru apropiatii mei, pentru toti oamenii pe care nu as vrea sa ii dezamagesc pentru nimic in lume. Votez pentru normalitate, pentru speranta si nu pentru resemnare, pentru solutii realiste, nu pentru fantezii. Mi-as dori foarte mult sa vad ca, astazi, orice strategie legata de absenteism este istorie. Fac pentru ultima data un apel la toti tinerii din Romania, sa-si ia la vot parintii, chiar daca sunt sau nu hotarati, sa isi ia prietenii la vot, vecinii, rudele, iubitul, iubita si sa vina sa voteze viitorul Romaniei asa cum si-l doresc: unul normal, unul drept, unul care sa le dea sanse de viitor intr-o tara in care poate de multe ori nu au mai vazut sansa lor”, a declarat Gorghiu, imediat dupa ce a iesit din sectia de votare.

presedinta pnl alina gorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005433 (s)