News Flash:

ALERTA ANM! Ar putea fi emis COD PORTOCALIU de precipitatii pentru sudul tarii, vineri noapte

27 Noiembrie 2015
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1
O avertizare cod portocaliu de precipitatii ar putea fi emisa, in noaptea de vineri spre sambata, pentru unele judete din sudul tarii, a declarat directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, la Comandamentul de iarna de la Ministerul de Interne, la care a participat si premierul.
Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a spus ca in sudul tarii, mai ales in judetele Gorj, Valcea si Mehedinti, vor fi cantitati de precipitatii care ajung la 40-50 de litri pe metru patrat.
"In aceasta noapte avem o situatie destul de grea, ANM a emis a treia zi consecutiv atentionare. Situatia este complicata pentru ca in sudul tarii, mai ales in judetele Gorj, Valcea, Mehedinti, in nordul judetelor, vor fi cantitati de precipitatii care se duc la 40-50 de litri pe metru patrat, cumulat 80 de litri pana acum", a adaugat Ion Sandu.
Acesta a anuntat ca, in noaptea de vineri spre sambata, pentru judete Gorj, Valcea si Mehedinti, dar si in Prahova, Arges si Buzau, s-ar putea sa fie emis cod portocaliu de precipitatii.
Ion Sandu a atentionat ca, pana maine la pranz, va fi polei in mai multe zone ale tarii, din cauza caruia ar putea fi probleme in trafic.
"Erau ninsori la munte, ninsori in Transilvania, s-a extins atentionarea pentru toata Moldova, pentru ca, incepand din seara asta pana maine la pranz, va fi polei generalizat. Poleiul poate creea probleme mari in trafic, chiar daca daca nu avem cantitati foarte mari de zapada, strat mare de zapada depus. Pe langa Moldova, in zonele de deal si la campie va fi lapovita, care asociata cu poleiul va duce la o situatie foarte complicata", a precizat Sandu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005201 (s)