News Flash:

Raed Arafat, in pericol! Ciolos: "Nu exclud nicio masura!"

27 Noiembrie 2015
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
raed arafat
Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi seara, in ceea ce il priveste pe secretarul de stat Raed Arafat, ca nu se grabeste sa judece un om si asteapta sa adune toate informatiile inainte de a lua o decizie, adaugand, totodata, cu nu exculde nicio masura in cazul ISU.
"I-am cerut domnului doctor Arafat sa vina in urmatoarele zile, cel mult o saptamana, cu o analiza privind modul de functionare al ISU si cu propuneri de restructurare si ameliorare. (...) Ceea ce e clar este ca ISU are nevoie de o restructurare, are nevoie de masuri care sa duca la recastigarea increderii", a declarat, joi seraa, la Realitatea TV, premierul Dacian Ciolos.
Intrebat daca secretarul de stat Raed Arafat risca vreo sanctiune dupa problemele descoperite in sistemul ISU, premierul a spus ca mai intai asteapta toate informatiile legate de acest caz.
"Eu nu ma grabesc inca sa judec un om, insa ma grabesc sa apreciez calitatea actiunii unei institutii si sa vedem care sunt masurile de luat. Nu exclud nicio masura, dar vreau sa iau deciziile rand pe rand, pe masura ce am informatiile", a aratat Ciolos.
Totodata, primul-ministru a tinut sa sublinieze ca il cunoste "de multa vreme "pe Arafat si cunoaste eforturile pe care acesta le-a facut pentru a crea "aceasta structura de interventie rapida".
"Eu pe domnul Arafat il cunosc de multa vreme, il cunosc din perioada in care, in indiferenta autoritatilor din Romania, dansul facea eforturi ca sa creeze aceasta structura de inteventie rapida (...) stiu eforturile pe care le facea cautand sustinere inclusiv financiara si la Comisia Europeana pentru a-si pune in aplicare proiectul", a mai spus premierul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005342 (s)