News Flash:

Al-Qaida il acuza pe Barack Obama ca este responsabil de moartea celor doi ostatici in Yemen

11 Decembrie 2014
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
obama
Al-Qaida in Peninsula Araba (AQPA) a afirmat ca presedintele american Barack Obama poarta intreaga responsabilitate pentru moartea a doi ostatici, un american si un sud-african, intr-o operatiune militara esuata, sambata, in Yemen, potrivit unei inregistrari video difuzate joi.
"Obama a luat decizia gresita, considerata ca semnarea condamnarii la moarte a concetateanului sau" Luke Somers, dar si cea a ostaticului sud-african Pierre Korkie, a acuzat Nasser Al-Ansi, responsabil al AQPA, in aceasta inregistrare video.
Cei doi ostatici au murit in timpul unei operatiuni ratate a comandourilor americane, sambata, in sud-estul Yemenului, cu o zi inainte de expirarea unui ultimatum de trei zile fixat de AQPA, ce ameninta sa il execute pe ostaticul american daca Statele Unite nu raspundeau cerintelor neprecizate ale gruparii.
Reamintind acest ultimatum, Nasser Al-Ansi a declarat ca presedintele Obama a ordoanat asaltul "in pofida avertizarii noastre potrivit careia nu ar trebui sa comita nicio prostie". Mediafax.ro

nasser al-ansi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009166 (s)