News Flash:

SOCANT! Avioanele Malaysia Airlines, folosite de Rusia pentru a declansa Al Treilea Razboi Mondial?

8 Decembrie 2014
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
Semnele de intrebare din jurul disparitiei avionului Malaysia Airlines ce efectua zborul MH370 dau nastere in continuare la tot felul de teorii inedite. Printre ele, si cea ca Rusia ar fi ascuns avionul in Kazahstan, pentru a provoca un Al Treilea Razboi Mondial.

Scriitorul Jeff Wise, care e pasionat de domeniile stiintei si tehnologiei, sustine caavionul ar putea fi in Kazahstan, fiind deturnat de Rusia ca parte a planului sau de a provocat o a treia conflagratie mondiala, potrivit International Business Times.

Wise este si membru al Independent Group, care se ocupa de propria investigatie cu privire la disparitia zborului MH370. Organizatia este compusa din experti in avioane, sateliti, radare si sisteme meteorologice.

Potrivit scriitorului, a existat un eveniment anume inainte de disparitia avionului. Pe 6 martie, presedintele american Barack Obama a semnat un ordin care impunea sanctiuni impotriva Rusiei, pentru implicarea in Ucraina.

La acea vreme, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a spus ca sanctiunile vor avea un efect de bumerang pentru SUA, iar avionul a disparut doua zile mai tarziu, pe 8 martie.

Wise merge mai departe cu scenariul, amintind de doborarea avionului ce efectua zborul MH17 deasupra estului Ucrainei. Pe 16 iulie, Obama a anuntat noi sanctiuni impotriva Rusiei. In replica, presedintele Vladimir Putin a spus ca acestea vor afecta interesele nationale ale Americii. O zi mai tarziu, pe 17 iulie, MH17 a fost doborat.

In analiza sa, Wise subliniaza ca nu se gandeste la vreun motiv pentru care Rusia sa captureze MH370 si MH17, insa a presupus ca ambele avioane au reprezentat represalii rusesti impotriva sanctiunilor impuse de Occident. In schimb, a precizat ca Statele Unite nu sunt pregatite sa intre in razboi cu Rusia. 

jeff wise avionul barack obama
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006726 (s)