News Flash:

INCREDIBIL! Cati bani ar trebui sa platesti ca sa faci amor cu MARIANA MOCULESCU! „Activa, pasiva si pasionala, imbinand utilul cu placutul. Te astept sa…”

11 August 2017
2336 Vizualizari | 0 Comentarii
moculescu

Un anunţ incredibil a apărut pe pagina de Facebook care ar aparţinei Marianei Moculescu. Mesajul postat este un anunţ pentru domnii interesaţi să întreţină relaţii sexuale cu ea, fiind dezvăluită suma pe care aceştia ar trebui să o plătească dacă şi-ar dori să o aibă o oră.

Mariana Moculescu, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, este de mai mulţi ani plecată în străinătate unde se pare că ar lucra ca damă de companie.

Joi, pe contul cu numele ”Mariana Moculescu”, ce are aproape 4.000 de urmăritori şi care i-ar aparţine acesteia, a apărut un mesaj destinat persoanelor care şi-ar dori să întreţină relaţii cu ea. În anunţ este precizat că domnii care vor să o aibe pentru o oră ar trebui sî scoată din buzunar 800 de euro.

”Ofer companie de calitate domnilor generosi. Activa, pasiva si pasionala, imbinand utilul cu placutul. Te astept sa iti satisfaci micile fantezii ascunse. Ofer clipe dulci de neuitat. Tariful meu este de 800 de euro pe ora. Cristi Marin ma reprezinta si acesta este nr lui de card: 4247 3220 1776 8790. /Visa Electron”, este mesjul apărut pe contul de Facebook care ar aparţine Marianei Moculescu.


marianei moculescu mariana moculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004971 (s)