News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

18 Februarie 2017
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop 2015 afla cum iti va merge in dragoste cariera si plan financiar size2
Berbec 


O noua lectie a rabdarii vine azi intr-o forma cat se poate de concreta. Ti se arata ca ceea ce construiesti tu cu mainile tale nu poate ajunge la forma cea mai buna peste noapte, ci e nevoie de o slefuire indelungata, pas cu pas. Imagineaza-ti ca proiectul la care iti aduci tu acum contributia e o piatra bruta care necesita o continua prelucrare. Chiar daca e cale lunga pana ii vei descoperi stralucirea si frumusetea, merita sa astepti si sa depui toate eforturile necesare, pentru ca vei fi mandru si incantat de ceea ce vei obtine la capat. Deja incep sa se contureze roadele finale!


Taur


Nu stii cum sa reactionezi la vestile bune care sosesc astazi. Sa te bucuri cu toata inima si sa faci cinste prietenilor pentru succesul anuntat sau sa mai stai in expectativa ca sa se mai sedimenteze lucrurile? Te-ai ars si altadata cand te-ai bucurat inainte de vreme, de aceea acum esti foarte emotionat si cauti ceva consistent de care sa-ti agati emotia. Ai nevoie de o garantie concreta, vizibila, palpabila care sa te asigure ca vestea cea buna este un fapt si nu doar o speranta. Cand totul se va clarifica, te vei lauda la toata lumea.


Gemeni


Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei vor participa trup si suflet la ceea ce le propui. E o bucurie sa fii in compania copiilor tai sau a altor membri din familie care te inconjoara cu entuziasm si care asteapta de la tine solutii salvatoare si proiecte indraznete. Toata lumea stie ca tu ai intotdeauna cele mai interesante planuri de atins si acum stau cu ochii la tine sa vada ce mai creezi nou!


Rac 


Unii nu te lasa sa te manifesti in voie, te tin inchis ca intr-o colivie si nu-ti ofera nicio libertate de actiune, de miscare, de decizie. Nu accepta aceasta atitudine, nu-i lasa sa te trateze ca pe un sclav care are doar obligatii si nici un drept, deci trebuie sa faci ceva ca sa schimbi situatia. Vezi ce pretentii au ei de la tine si incearca sa le oferi cate ceva din asteptarile lor, dar ridica-te si tu cu mai mult tupeu pentru ceea ce consideri ca ti se cuvine. Nu tolera sa fii inhamat la caruta si sa tragi, cand ai si tu dorintele tale. Cere cu mai mult curaj ceea ce doresti, nu sta in banca ta, cuminte si umil, doar pentru ca altii spun nu la ceea ce ceri.


Leu 


Visele tale financiare suna din ce in ce mai bine, pentru ca ai la orizont o perspectiva promitatoare de la care ai mari sperante. Poate ti s-a facut o promisiune nemaipomenita de castig sau afacerile pe care le-ai dezvoltat pana acum par sa evolueze constant spre un nivel si mai bun, ca atare esti din ce in ce mai sigur pe bugetul propriu. Ai chiar curajul de a face planuri de achizitii sau investitii cu banii pe care-i ai la dispozitie, mai ales ca familia te cam bate la cap ca ar fi nevoie de unele cumparaturi mai deosebite. Ai convingerea ca ceea ce esti gata sa cheltui acum, va veni imediat inapoi in vistieria familiei.


Fecioara


Esti mai preocupat de soarta celor mai batrani din familia ta si iti dedici ziua parintilor, bunicilor, rudelor care au nevoie de putina afectiune. Grija pe care le-o acorzi le ofera acestora bucurie si motive sa zambeasca, iar tu te simti foarte bine ca ai putut sa le fii de ajutor macar cu o vorba buna, o mangaiere sau o ureche de ascultat. La cata dragoste ai tu de oferit, ai fi capabil sa te sacrifici complet pentru a sta alaturi de cineva aflat in suferinta, deoarece nu conteaza efortul pe care il depui daca urmarile acestuia sunt linistea unora mai varsta, bolnavi si singuri. Meriti felicitari pentru daruirea ta!


Balanta 


Ai ghinionul de a atrage alaturi de tine doar oameni cu trecut dubios, care te afecteaza si pe tine cumva sau care nu fac altceva decat sa vorbeasca despre alte timpuri, iar amintirile pe care le scot la lumina nu fac nimanui bine. Unii nu stiu sa discute decat despre erorile lor de altadata, despre vini pe care nu le-au putut repara, si ori au tendinta de a te gasi pe tine tap ispasitor, ori istoricul lor te influenteaza si pe tine dupa principiul spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Ar fi bine sa te informezi mai atent cu privire la calitatea tovarasilor tai: au ceva de ascuns in trecutul lor.


Scorpion 


Doar indiferenta te-ar putea scapa azi de o situatie neplacuta pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te baga asadar in nicio actiune cu factor de risc oricat de mic, pentru ca nu esti pregatit sa faci fata unei surprize care ar putea strica si mai rau. Cu cat ramai mai rece la tot ce se petrece in jur, cu atat sansele de a nu fi atins de efecte negative creste, dar e greu de crezut ca vei putea sta deoparte fara sa te implici cat de cat, de parca pericolul te-ar atrage ca un magnet.


Sagetator 


Discutiile pe care le porti cu familia au o conotatie extrem de serioasa, de parca ati fi in fata unei decizii majore de destin. Fiecare membru al familiei are un cuvant de spus in aceasta problema, deci nu poti decide doar tu pentru ei. Aveti viziuni diferite si dorinte diametral opuse, dar care pot fi combinate perfect intr-un scop comun de care sa profitati cu totii. Este vremea angajamentelor, a declaratiilor de dragoste credibile, a gesturilor prin care fiecare demonstreaza cat de serios priveste relatia, semn ca ati depasit faza fluturilor din stomac si incepeti sa construiti ceva solid si de perspectiva.


Capricorn


Ai nevoie de cineva care sa-ti stea alaturi, care sa nu te judece si sa-ti arate o imensa intelegere intr-un moment in care suportul moral conteaza foarte mult. Exista o astfel de persoana aproape, care va sti sa te asculte cu rabdare si sa-ti ofere cel mai eficient sfat. Iti povesteste, practic, din experienta sa de viata deoarece a trecut si el prin momente similare, si astfel iti arata ca totul trece in cele din urma, semn ca nu are rost sa suferi si nici sa te agiti, pentru ca toate au o rezolvare mai devreme sau mai tarziu.


Varsator 


Nu ai ajuns acolo unde ai sperat, dar nici nu te lasi coplesit de esecul partial pe care il intalnesti. Reusesti sa schimbi imediat macazul, fara a te crampona de un hop de moment, deci incearca sa intelegi din cele intamplate ceea ce iti va fi de folos cu alte ocazii. In alte momente, ai fi clacat si ai fi abandonat rapid, or, de data aceasta, nu te pierzi cu firea, ci gasesti imediat un plan de rezerva catre care sa-ti concentrezi fortele si a recupera ce se mai poate. Nu e un capat de drum, ci sansa unei schimbari de sens radicale.


Pesti


Daca ceva nu a mers bine in ultima vreme, ar trebui sa nu mai dai vina pe altii, ci sa te privesti cu obiectivitate in oglinda, pentru ca problema s-ar putea sa fie la tine. Cum ai incurcat tu lucrurile, tot asa poti sa le si descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cat timp esti prins in propriile ite incalcite, e greu de crezut ca poti face ordine, de aceea e nevoie de o mai buna organizare, de claritate mentala, de putina detasare de atatea maruntisuri care nu te lasa sa vezi lucrurile corect. Fa curat in mintea si apoi ia masurile necesare pentru a indrepta situatia.

Sursa: teotrandafir.com 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007603 (s)