News Flash:

Marele regret al Mihaelei Radulescu

17 Februarie 2017
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
radulescu
Cine credea ca in viata cuplului Mihaela Radulescu-Felix Baumgartner e numai lapte si miere, se insala! E drept ca nu au motive serioase de cearta, ci mai degraba se tachineaza pe treburi casnice. Jurata emisiunii “Romanii au talent” si gazda show-ului “Uite cine danseaza” face dezvaluiri intime despre fiu, iubit, regrete si pasiuni.
La 47 de ani, Mihaela Radulescu poate spune ca are tot ce-si doreste. Insa ar mai fi cateva lucruri pe care vedeta le-ar bifa pe lista ei. De azi, ea se intoarce pe micile ecrane de la PRO TV, ca si jurata a emisiunii “Romanii au talent”, iar in primavara va prezenta “Uite cine danseaza”, noul show al televiziunii din Pache Protopopescu. Pana atunci, Mihaela a facut cateva lamuriri despre viata ei privata. 
“Eu si Felix nu ne-am mutat impreuna, dar locuim des unul in casa celuilalt, ne-am mobilat si decorat reciproc noile case. A lui e in Elvetia, a mea, in Franta. Nu vrem sa schimbam nimic, deocamdata. Culmea, eu nu vreau. Nu vreau sa-i schimb viata lui Ayan, mutandu-ne in Elvetia doar ca sa fiu eu fericita. Are o scoala de terminat in Monaco, are prieteni de-o viata aici, are sporturi pe care nu le poate practica acolo. In fine, am ajuns sa iubesc mai mult genul asta de relatie, in care ne vedem cu cateva zile pauza intre, exact cat sa ne fie dor unul de altul”, a spus Mihaela in “OK!”.
Diva a dezvaluit si motivele pentru care se cearta cu iubitul ei austriac. “Se intampla rar si are legatura doar cu caldura din casa. Urasc sa stau prea imbracata la mine acasa, iar lui ii place racoarea si umbla pe sest la calorifere”.
Si tot ea a dezvaluit ca i-ar fi placut sa aiba mai multi copii. „As fi facut mai multi copii si ceva mai devreme, in loc sa fi fost atat de preocupata de munca si de succes profesional. Sunt bune si alea, nu zic nu, dar imi place sa fiu mama si simt ca n-as fi dat gres cu inca vreo doi, trei copii”, a incheiat Mihaela Radulescu. sursa: click.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006042 (s)