News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

16 Mai 2016
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie
TAUR 
Simti nevoia de schimbare, de reinoire. Orice plan, insa, este afectat de restrictii banesti. Multumeste-te cu lucruri noi, dar gratuite.

GEMENI 
Esti coplesit de solicitari din toate partile. Copiii se tin scai de tine, colegii vor totul de la tine, persoana iubita vrea atentie...

RAC
Te surprinzi emitand idei preconcepute care ii indeparteaza pe cei din jurul tau de tine. Nu este prea tarziu sa iti reconsideri valorile.

LEU 
O conversatie pe care o auzi intamplator te face sa realizezi ca sunt subiecte despre care nu stii nimic, dar care te fascineaza. Vrei sa inveti mai multe.

FECIOARA 
O zi in care te privesti mult timp in oglinda si ti se pare ca stilul tau e prea conventional. Vei dori o schim-bare radicala de look.

BALANTA 
Incepi sa culegi roadele unei decizii pe care ai luat-o in trecut. Esti nemultumit, insa, ca nu obtii suficienta recunoastere de la altii.

SCORPION
Te simti din ce in ce mai izolat in grupul tau. Ideile care sunt la moda, in prezent, nu sunt pe gustul tau. Simti ca nu te intelege nimeni.

SAGETATOR
Iei o decizie care iti va schimba serios stilul de viata. E posibil sa adopti o dieta vegetariana sau sa te apuci de alergat temeinic.

CAPRICORN 
Apare o mica criza in viata personala. Sa incerci sa o ignori va face ca lucrurile sa se inrautateasca. Rezolv-o cat e inca o criza mica!

VARSATOR
Desi este o zi in care nu ai deloc chef sa iti asumi responsabilitati, vei sfarsi prin a conduce un proiect. Te descurci, insa, onorabil.

PESTI
Esti predispus la schimbari brusce in plan emotional. Poate ar fi bine sa te izolezi putin, pentru a nu-i face cu nervii si pe cei din jurul tau.

BERBEC 
Iti va fi greu sa te trezesti dimi-neata, ai grija sa pui un ceas sa sune. In timpul zilei esti obsedat de probleme ce tin de trecut. 

taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006506 (s)