News Flash:

Florin Birsasteanu candideaza pentru functia de primar al Timisoarei din partea PSD

16 Mai 2016
1055 Vizualizari | 1 Comentarii
Florin Birsasteanu
PSD Timis si-a lansat, sambata, candidatii la alegerile locale, in prezenta vicepresedintelui PSD Rovana Plumb, a senatorului Eugen Teodorovici, a deputatului Mihai Tudose si a aproximativ 700 de membri ai partidului, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul. 
PSD Timis l-a lansat in cursa pentru Primaria Timisoarei pe deputatul Florin Birsasteanu, iar pentru Consiliul Judetean primul pe lista este fostul ministru al Comunicatiilor, deputatul Sorin Grindeanu. 
Florin Birsasteanu a punctat in discursul sau faptul ca prin forta votului social-democratilor, pe 5 iunie, actualul primar Nicolae Robu va putea fi schimbat din functie. 
'La fel ca toti ceilalti din sala si de pe scena, si eu l-am votat pe Nicolae Robu, am crezut intr-un proiect comun, am crezut in implicarea tuturor fortelor pentru mai bine. Regret enorm. Noi l-am pus primar, noi o sa-l schimbam, pentru ca noi ne uitam la oameni, iar el se uita la palmieri, la metrouri, la vaporase. Acestea sunt jucariile lui', a spus Barsasteanu. 
Candidatul PSD pentru Consiliul Judetean, Sorin Grindeanu, a subliniat ca in Timis fostii membri ai PDL 'care in perioada cabinetului Boc au taiat salarii si pensii, au inchis spitale, au luat zeci de milioane de euro imprumut de la FMI si de la Banca Mondiala ca sa-si plateasca retrocedarile de sute de milioane de euro catre clica de partid, vin si candideaza ascunsi sub sigla PNL, vin acum in fata timisenilor si a timisorenilor sa le ceara increderea. Noi nu trebuie sa-i lasam!'. 
Pe lista obiectivelor sale pentru judetul Timis se regasesc realizarea centurii de ocolire a Timisoarei, investitii in Spitalul Judetean, infiintarea Institutului Oncologic, o noua maternitate in Timisoara, o strategie coerenta pentru turism si siguranta pentru cetateni. 
Rovana Plumb, Eugen Teodorovici si Mihai Tudose si-au manifestat sprijinul pentru toti candidatii PSD, punctand faptul ca Guvernul Ponta a fost cel mai performant din ultimii 26 de ani. 
Vicepresedintele PSD Rovana Plumb a punctat ca 2012-2015 a fost perioada de relansare a Romaniei, 'dupa dezastrul pe care l-au lasat PDL-istii care se ascund astazi in spatele siglei PNL'. 
'Guvernul Ponta a adus cea mai mare crestere economica pentru Romania, cu cel putin 3% in fiecare an (...). Sa le spuneti timisorenilor si timisenilor ca noi, PSD, am creat peste 300.000 de locuri de munca, in timp ce ceilalti au taiat 1 milion de locuri de munca, am crescut veniturile pentru romani, salariul minim pe economie (...) si atat cat am putut, ne-am indreptat spre pensionari pentru a le face viata mai buna. (...)', a spus Rovana Plumb. 
Ea a subliniat ca in prezent Romania trece printr-un moment deosebit de greu, 'care ar putea sa pericliteze viitorul tarii', afirmand ca guvernul tehnocrat 'a inceput sa aiba o atitudine care merge spre austeritate'. AGERPRES

psd timis mihai tudose
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Au-Rel  | #50392
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005307 (s)