News Flash:

Adversar lui Catalin Morosanu de la Torino a fost suspendat pe viata

15 Decembrie 2015
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
morosanu lupta
Situatie incredibila in Superkombat. Americanul Maurice Jackson a fost suspendat pe viata, dupa ce s-a descoperit ca avea un palmares fals. 

Catalin Morosanu l-a invins pe Jackson, prin KO, in gala de la Torino, la sfarsitul saptamanii trecute. Presedintele Superkombat, Eduard Irimia, afirma ca a fost inselat de agentii americanului, care au prezentat un palmares fals.

"Din pacate, am fost inselati de agentii americanului, care ne-au transmis un palmares de 31 de victorii si o singura infrangere. Fiind o gala de final de an, ne-am dorit ceva spectaculos, iar cu exceptia evolutiei penibile a lui Jackson, consider ca a fost un eveniment reusit, iar pentru asta trebuie sa multumim partenerului local Logistic East Food. 

Fiind prezenti si pe televiziunile de peste Ocean, aveam nevoie si de un american. Jackson avea meciuri in Glory si Bellator, a luptat in trecut si pentru K-1 in Las Vegas. Pe internet, am gasit doar meciul din Glory. E masiv, a fost jucator profesionist de baschet, avea o poveste. Nu ne-am imaginat vreodata ca asa ceva se va intampla. Cred ca a fost speriat atunci cand a vazut atmosfera din sala si determinarea lui Morosanu, altfel nu imi pot explica. 

La final, el a acuzat ca a fost lovit in ceafa si de aceea nu s-a putut ridica. Am decis sa-l suspendam pe viata, tragand astfel un semnal de alarma si pentru alti promotori, sa putem evita astfel de situatii care nu fac bine sportului", a declarat Eduard Irimia.

catalin morosanu jackson torino eduard irimia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006415 (s)