News Flash:

Adolescent de 15 ani, arestat dupa ce a violat doi copii de 6 si 10 ani

16 August 2015
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Un adolescent in varsta de 15 ani din Mehedinti, care locuia intr-o rulota in judetul Timis, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a violat, in repetate randuri, doi copii de sase si zece ani, aflati in plasament la o familie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, procurorii Parchetului Judecatoriei Timisoara au dispus deschiderea unui dosar penal pe numele unui adolescent, acuzat de viol.
Acesta a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile joi, de Judecatoria Timisoara.
”Din referatul cu propunere de arestare preventiva a rezultat ca, in perioada iulie - august, intr-o localitate din judetul Timis, inculpatul G.R. a intretinut in repetate randuri, prin constrangere, raporturi sexuale cu doi minori in varsta de sase si zece ani”, se arata in comunicat.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX, ca adolescentul are 15 ani, este din judetul Mehedinti si locuia intr-o rulota in localitatea Murani, judetul Timis.
”Tanarul de 15 ani este acuzat ca a violat doi baieti, unul de sase ani si altul de zece ani, cei doi minori aflandu-se in plasament la o familie din localitate”, a declarat Draghicioiu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007005 (s)