News Flash:

Adevarul din spatele ploilor de bani. Ce le fac interlopii manelistilor dupa ce se opreste muzica

5 Iulie 2017
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
salam
Nu exista nunta, botez sau simpla petrecere in timpul careia manelistii – fie ca este vorba despre Florin SalamAdrian Minune sau despre altii mai putin cunoscuti – sa nu fie „stropiti” cu ploi de bani.
Care este insa adevarul despre acest obicei arhicunoscut?!
Daca ar fi sa ne luam dupa „fara numar”-ul cu care invitatii arunca banii in lautari, manelistii ar trebuie sa se intoarca acasa putred de bogati.  Situatia este insa cu totul alta! Artistii ajung de multe ori cu buzunarele goale. Motivul? Totul este, de fapt, de ochii lumii!
Asa se face ca importanti lideri ai lumii interlope profita de faptul ca sunt filmati cand dau dedicatii si arunca cu banii pentru a-si face „cota de piata”, ulterior urmand sa-si recupereze investitia dupa ce muzica se opreste.
„Predominant sunt Duduienii (n.r una dintre cele mai importante grupari de tip mafiot din Capitala) cu gesturi de genul , dar foarte multa lume face asta. Salam incepe cantarea si, la un moment dat, incep dedicatiile de exemplu , 10 milioane pentru un individ, la final, cand termina de cantat, persoanele respective il urmaresc si ii iau inapoi banii.
Toti lautarii trec prin asta mereu , mai putin Minune, care anunta de la inceput: ‘Ce primeste Adrian, nu se da inapoi’„, povesteste un personaj central al petrecerilor cu lautari din Bucuresti.


adrian minune lautarii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008247 (s)