News Flash:

Cea mai RELAXANTA MELODIE! VIDEO SUPERB

21 Februarie 2017
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
el condor
Muzica este cu adevarat una din laturile cele mai expresive ale artei, capabila sa ne emotioneze chiar daca suntem bucurosi sau tristi deopotriva. Acordurile instrumentelor de suflat sunt sublime prin caldura si sensibilitatea pe care le pot transmite. Prin talentul lor, unii artisti pot da viata unor piese de mare sensibilitate care ajung la coarda sensibila a oricarei inimi.
Leo Rojas pe numele lui complet, Juan Leonardo Santillia Rojas, s-a nascut in anul 1984 in Ecuador si dupa cum vedem este un talentat solist al instrumentelor de suflat traditionale din tara lui si nu numai. In timp ce canta, artistul traieste muzica cu pasiune si emotie fara margini.
Melodia „El cóndor pasa” este de buna seama una dintre acele piese care au o incarcatura emotionala fantastica si potrivit multora care iubesc muzica este cea mai relaxanta piesa compusa vreodata. Interpretarea din acest videoclip a artistului ecuadorian imbraca forma unei armonii perfecte dintre muzica si natura, fiind inspirata din zborul lin al condorului care isi deschide larg aripile ridicandu-se in inaltul cerului, scrie livebiz.ro.
Folosindu-se atat de nai, cat si de mai multe instrumente de suflat sud-americane, Leo Rojas aduce lacrimi de emotie in ochii tuturor. Natura vorbeste prin acest cantec care umple sufletul cu pasiune si iubire. Aceasta capodopera muzicala poarta semnatura compozitorulului peruan Daniel Alomía Robles, avand la baza un text scris de Julio de La Paz.

Galerie Video


leo rojas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005839 (s)