News Flash:

Acest test iti arata cum iti va merge pe plan sentimental in 2016

7 Ianuarie 2016
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete
Psihoterapeutul Andrew G. Marshall a realizat un test care ne arata cat de rezistenta este relatia de cuplu in care ne aflam.

1. Cat de des partenerul tau iti spune cat de mult te apreciaza, oferindu-ti un compliment sau zicandu-ti “multumesc” si/sau “te iubesc”?

a) Sunt sigura ca intentioneaza sa-mi spuna, dar se lasa prins de treburile zilnice si nu gaseste mereu timp si dispozitia necesara ca sa o faca.

b) Tot timpul imi spune.

c) Imi spune doar atunci cand urmareste ceva sau se simte cu musca pe caciula.

d) Imi spune doar la ocazii speciale sau cand depun eforturi majore pentru a arata exceptional.
2. La o petrecere, un strain atragator isi manifesta interesul fata de tine. Nu se intampla nimic mai mult decat o conversatie amuzanta, un zambet. Pe drum spre casa, partenerul te intreaba despre ce a fost vorba. Tu ce ii raspunzi?

a) Spui adevarul: “A fost amuzant, dar nimic mare branza!”

b) Fac un comentariu usor acid: “A trecut ceva vreme de cand ai observat…”

c) Negi tot: “Ti s-a parut. Nu fi fraier!”

d) Treci la atac: “Nu se compara cu tine nici pe departe”

3. Daca partenerul ar trebui sa descrie modul in care tu faci dragoste, ce ar spune?

a) Esti mereu pusa pe “fapte mari”, uneori esti chiar prea insistenta cu sexul.

b) Un partener sexual egal in aventuri excitante.

c) Ador sexul, dar din pacate nu am mereu timp de el. Uneori am perioade foarte stresante si-mi mai piere cheful.
d) Uneori, sunt de acord sa fac sex, dar mai mult sa bifez o datorie si sa mentin intimitatea in relatie la un nivel rezonabil.

4. Cand aveti o cearta majora, cum o rezolvati?

a) Lasi de la tine doar ca sa pui capat disputei.

b) Indiferent cat “pufaie” partenerul meu initial, intr-un final intelege argumentele mele si-mi da dreptate.

c) Nu prea trecem peste certuri, de regula raman motivele de nemultumire care ies periodic la suprafata in alte dispute.\

d) Discutam despre ce ne-a multumit si, chiar daca ne ia destul de mult timp, ajungem intr-un final la un compromis care sa ne impace pe amandoi.

5. Cand partenerul tau este stresat, cum isi gestioneaza propria stare de spirit?

a) Vorbeste cu mine despre frustrarile lui..

b) Incearca sa uita de stres iesind la o bauta in oras, sau facand sport in mod compulsiv ori orice alta activitate care-l cuprinde in totalitate.games, opening the fridge or some other distraction.

c) Tine totul in el si rabufneste periodic intr-un mod foarte exploziv.

d) Se plange prietenilor si familiei.

6. Cand partenerul tau uita sa faca ceva pentru tine, cum ar fi sa-ti ridice paltonul de la spalatorie sau sa cumpere ceva, cum reactionezi?

a) “In numele lui Dumnezeu, aduna-te!”

b) “De ce am avut incredere cu tine? Trebuia sa ma fi ocupat eu si am fi terminat tot balciul.”

c) “Daca m-ar iubi, nu mi-ar neglija nevoile.”

d) “Partenerul meu are o gramada pe cap, multe treburi de facut asa ca se mai intampla sa mai uite unele chestii. Asta e. Nu e capat de tara.”

7. Cat des flirteaza cu alte persoane partenerul tau?

a) Uneori am avut impresia ca intre el si alta exista ceva mai mult decat un zambet inocent, dar fie am respins imediat ideea, fie el a negat tot.

b) Partenerul meu are un ego foarte mare si adora sa fie in centrul atentiei. Este firesc ca uneori sa dea impresia ca flirteaza cu altcineva.

c) Iubitul meu se comporta prietenos cu oamenii din jurul lui, fie femei, fie barbati, si nu lasa impresia ca ar vrea de la cineva mai mult decat de la altii.

d) Stiu sigur ca flirteaza cu anumite persoane, dar daca il intreb, devine imediat defensiv si refuza sa impartaseasca detalii despre activitatile lui sociale.

Aduna punctajele:

1 a = 2, b = 1, c = 4, d = 3

2 a = 1, b = 2, c = 3, d = 4

3 a = 3, b = 1, c = 2, d = 4

4 a = 2, b = 3, c = 4, d = 1

5 a = 1, b = 4, c = 3, d = 2

6 a = 3, b = 2, c = 4, d = 1

7 a = 4, b = 2, c = 1, d = 3

REZULTATELE TESTULUI





Pana la 12 puncte: foarte rezistenta

Viata este grea si imprevizibila, dar nimic nu va sperie caci intre voi doi exista o puternica legatura emotionala si psihica. Sunteti constienti ca, indiferent ce va rezerva viitorul, veti razbate atata timp cat sunteti unul langa celalalt. Fiecare da dovada de o implicare in relatie cu adevarat puternica, demna chiar de invidie.

De la 13 la 24 de puncte: rezistenta buna

Treaba merge bine in relatie, dar nu strica sa aveti grija in viitor. Va sustineti unul pe celalalt, aveti capacitatea de a comunica si de a rezolva probleme majore, dar ocazional tindeti sa va distantati unul de celalalt in chestiunile minore. Nu trebuie sa uitat ca o relatie este, in sine, conceputa din faptele mici, de zi cu zi, nu de fapte marete (care sunt mai rare). Aveti sanse mari sa rezistati in timp, ca cuplu, dar cu conditia sa evitati orice forma de distantare emotionala.

De la 25 la 34 de puncte: rezistenta acceptabila

Cu alte cuvinte, va iubiti si cam atat. Va este teama de problemele care ar putea aparea pe viitor si chiar de viitorul in doi pentru ca nu stiti daca sunteti in stare sa ii faceti fata. Va refugiati in prietenii, in activitati sociale, in munca si cam fugiti de momentele de comunicare reala dintre noi. Mai mult, fiecare tine la independenta lui si nu prea stie sa ceara ajutor. Abia cand o sa invatati sa cereti ajutor unul de la celalalt si sa-l acordati cu inima deschisa, fara asteptari de recompense, relatia voastra va capata rezistenta de care are nevoie pentru a dura in timp.

rezultatele testului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006377 (s)