News Flash:

Acuzatii fara precedent la adresa Primariei Timisoara! Ce spune edilul-sef Nicolae Robu

1 Mai 2014
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputatul PSD Sorin Grindeanu e în război total cu primarul Nicolae Robu. Miercuri, 30 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă, fostul viceprimar a lansat acuzaţii extrem de grave la adresa primăriei şi a primarului Robu.
Pornind de la finalizarea licitaţiei pentru noul corp al Spitalului de Copii, Grindeanu acuză primăria că organizează licitaţii cu dedicaţie, special pentru firmele apropiate de PNL.
„Licitaţiile, care sunt destul de mari la Primăria Timişoara, sunt caştigate de firme care au o anumită filiaţie liberală. Bucuria mea e că de data asta, spre deosebire de alte cazuri întamplate în ultimul an, măcar sunt liberali locali. Au fost cazuri celebre în oraşul nostru, cu licitaţii caştigate de firme liberale de la Bucureşti”, a declarat Grindeanu.
Deputatul nu s-a oprit, ci a continuat susţinand că firmele care au contracte cu Primăria Timişoara îşi plătesc datoria către PNL. Astfel, liberalii ar fi făcut rost de bani pentru campania electorală, scrie Ziuadevest.ro.
„E foarte curios să văd un stil de campanie cu care PNL nu m-a obişnuit în campaniile trecute. Nu vorbesc de campaniile comune. Inţeleg din ce mi-au spus că ceea ce e acuma în oraş e de abia un sfert din ceea ce vor face. Adică o să dechidem frigiderul şi o să-l vedem pe Robu, dăm drumul la apă la robinet, o să-l vedem pe Robu, cu Buşoi de mană sau cu Coifan. Să ştiţi că nu cred că asta e cheia caştigării unor alegeri. Mă miră amploarea şi megalomanismul de care dau dovadă. Inseamnă costuri foarte mari. Sunteţi oameni care nu sunteţi rupţi de ceea ce înseamnă o campanie electorală şi costurile unei campanii electorale. Ceea ce face PNL acuma în oraş înseamnă costuri foarte mari. Dar, probabil, avand în vedere ceea ce v-am spus mai devreme şi unele contracte pe care Primăria Municipiului Timişoara le-a atribuit unor firme de filiaţie liberală (şi, în paranteză fie spus, aştept să mă contrazică, ba chiar să mă dea în judecată domnii de la primărie şi o să vin cu dovezi mai clare), sigur că atunci consturile unei campanii de tipul ăsta sunt mici”, a mai declarat Grindeanu.
Reacţia lui Nicolae Robu
Primarul Nicolae Robu a avut o reacţie la declaraţiile deputatului social-democrat, în exclusivitate pentru ZIUA de Vest. Edilul susţine că practicile despre care vorbeşte Grindeanu sunt specifice PSD, iar la PNL nu se întamplă aşa ceva. Robu ia în considerate varianta de a-l da în judecată pe Sorin Grindeanu.
„Am în vedere să-l dau în judecată pentru asemenea afirmaţii calomnioase. PNL este un partid serios. La PNL nu există ideea de clientelism, aşa cum există la PSD. PSD-ul are o frustrare, că a avut obişnuinţa să caştige licitaţiile fără merit, pentru simplul fapt că aveau firme arondate partidului şi probabil gandeşte că la fel ca ei procedează toată lumea. Acest tipar de gandire îi este specific domnului Grindeanu. Nu are nicio legătură cu mine. E un penibil. Pe zi ce trece tot mai penibil”, a declarat Robu. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0959 (s) | 33 queries | Mysql time :0.045806 (s)