News Flash:

ACS Poli va primi mai putini bani de la Consiliul Judetean

23 Ianuarie 2014
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
După ce Consiliul Judeţean Timiş şi-a diminuat cu o treime contribuţia la clubul de fotbal Poli Timişoara, primarul Nicolae Robu se declară dezamăgit de preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin.
Robu spune că ştia despre intenţia de consiliului judeţean de a da mai puţini bani pentru club, însă nu a discutat cu Bojin pe această temă. Toată situaţia i-a lăsat primarului un gust amar, dar, pe de altă parte, acesta spune că nu îl critică pe Bojin.
„Am recepţionat cu un gust amar ştirea că Poli va primi mai puţini bani de la Consiliul Judeţean Timiş. Dar nu îl critic pe domnul Bojin. Dansul ştie ce priorităţi are, ce posibilităţi are. Dar dezamăgirea nu pot să nu mi-o exprim”, a declarat Robu, conducătorul instituţiei care este principalul finanţator al ACS Poli Timişoara.
Cotizaţia Consiliului Judeţean Timiş, în 2013, către ACS Poli Timişoara a fost de aproape 3 milioane de lei, aici întrand şi plata utilităţilor de la Stadionul "Dan Păltinişanu". Anul acesta, Titu Bojin vrea ca echipa de conducere a clubului să găsească şi alte surse de venit.
„Am redus sumele la fotbal cu o treime. In condițiile în care vom reuși să avem resurse suplimentare, să atragem surse de bani pentru celelalte zone de dezvoltare, putem discuta pană la sfarșitul anului să-i mai sprijinim. Pe langă cele două milioane și cele 500.000 pentru întreținerea stadionului, conducerea de la ACS Poli va trebui să găsească și alte surse de venit”, a declarat preşedintele CJ Timiș, Titu Bojin, marţi 21 ianuarie. Ziuadevest.ro

nicolae robu bojin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006120 (s)