News Flash:

ACS Poli Timisoara are o noua conducere

13 Iulie 2014
997 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu si Titu Bojin, adica sefii institutiilor care sustin financiar ACS Poli Timisoara, au avut o runda finala de discutii cu privire la viitorul echipei de fotbal.
Conform primarului Robu, cei doi au convenit sa nu mai existe niciun reprezentant politic in Consiliul Director al ACS Poli. Pana acum, in Consiliul Director au fost social-democratii Calin Dobra, vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis, si Sorin Grindeanu, inainte sa devina deputat.
Noul Consiliu Director va fi format din cinci persoane: prof. univ. dr. ing. Liviu Anton, de la Universitatea "Politehnica" din Timisoara, prof. univ. Viorel Boit, care a fost cooptat in Consiliul Director pentru ca a donat palmaresul istoric de la AFC Politehnica Timisoara catre ACS Poli Timisoara, Ioan Miculas, patronul fostei echipe de la Recas, Florentiu Staicu, in postura de vicepresedinte, si Ovidiu Maier, presedinte. Membrii Consiliului Director nu vor mai fi remunerati.
Echipa tehnica
Ioan Timofte va fi manager sportiv. Antrenorul principal va fi Dan Alexa, care ii va avea in echipa tehnica pe Jorge Alvares, un preparator fizic spaniol, recomandat de Cosmin Contra, Octavian Benga si Sorin Vlaicu, ca antrenori secunzi, si Petre Turcas, antrenor cu portarii. „Domnul Benga stim ca este un antrenor cu performante la centrele de copii si juniori si, pentru ca dorim sa promovam tineretul la echipa mare, Dan Alexa l-a cooptat pe domnul Benga in echipa sa tehnica”, a explicat Robu.
Fostului antrenor Valentin Velcea i s-a propus functia de organizator de competitii si licentiere.
Fara Robu si Bojin in AGA
O alta noutate ar fi retragerea lui Nicolae Robu si a lui Titu Bojin din Adunarea Generala a actionarilor. Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis vor fi reprezentate in AGA de alte persoane. Deocamdata se stie doar numele celui care il inlocuieste pe Bojin. Acesta va fi Calin Dobra, vicele CJ Timis, scrie Ziuadevest.ro.
„Doresc sa ma retrag din AGA si sa desemnez pe cineva reprezentant al meu in AGA. Intentia este mai veche, dar acum o efectivizam. In AGA trebuie sa fie institutiile care dau banii. Este firesc sa fie reprezentat Consiliul Local si Consiliul Judetean. Sunt foarte ocupat, nici nu am participat la unele sedinte. Nu este nevoie sa am functie la Poli, pentru ca autoritatea se poate exercita si fara functii. In cazul in care trebuie schimbat antrenorul, hotararea este luata de Consiliul Director si validata de AGA. Intotdeauna deciziile importante trebuie sa fie validate de AGA. E dreptul finantatorului sa decida. Drept urmare, nici eu, nici Titu Bojin nu vom mai fi implicati in mod direct, ci vom avea reprezentanti ai institutiilor pe care le conducem in AGA”, a mai declarat Robu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 33 queries | Mysql time :0.015508 (s)