News Flash:

Acesta pastila elimina toxinele din ficat!

8 Aprilie 2016
2721 Vizualizari | 0 Comentarii
pastila ficat
O buna functionare a ficatului, glandelor suprarenale si rinichilor iti asigura un organism sanatos. Vezi care este cel mai simplu tratament, care iti ajuta aceste organe.

Carbunele activat este un medicament foarte puternic, eficient in situatii de urgenta si nu numai. Este considerat unul dintre cele mai bune remedii ale zilelor noastre, mai ales datorita proprietatilor sale de curatare a tractului gastrointestinal: absoarbe rapid aproximativ 60% dintre substantele otravitoare.
Carbunele activat este facut din carbune tratrat cu oxigen la temperaturi foarte ridicate. O singura lingurita din aceasta substanta absoarbe toxinele si ajuta la eliminarea lor, inlatura metalele grele, chimicalele, substantele periculoase continute de medicamente, morfina si pesticidele din organism.
Beneficiile carbunelui activat
Carbunele activat poate fi folosit in nenumarate cazuri, precum otravirea cu substante chimice, metale grele sau droguri. Este un bun detoxifiant si este benefic in indigestii. Durerile de stomac, cauzate de gazele in exces ori diaree, sunt calmate cu acest medicament natural. Carbunele activat te poate scapa de mirosul neplacut, eliminat de corpul tau, si de respiratia urat mirositoare. Este indicat in chimioterapie si radioterapie, dar si in tratamentul unor boli de piele.
Carbunele activat imbunatasete functiile ficatului, ajutand la reducerea colesterolului, a trigliceridelor si a lipidelor din sange. Il gasesti in numeroase produse de detoxifiere, subt forma de pulbere, lichid sau sub forma de tablete. Sursa: unica.ro

ficatului organism sanatos carbunele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006962 (s)