News Flash:

Acest condiment vindeca multe boli si poate inlocui sarea

30 Septembrie 2017
935 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarhon
Extrem de aromat si versatil, este folosit in bucataria romaneasca cu precadere la prepararea supelor si ciorbelor. Pe langa gustul divin pe care il da mancarurilor, aceasta planta aromatica este un foarte eficient remediu rapid. In plus, prin aroma sa, el poate inlocui cu succes sarea!

Raspandit pe arii largi in emisfera nordica, tarhonul este parte din cele patru ierburi fine ale francezilor, alaturi de patrunjel, asmatui si arpagic. Se gaseste din abundenta si la noi in tara, insa din nefericire bucataria romaneaca nu ii fructifica indeajuns.
Daca gospodinele ce se inspira din bucatara vestica il mai folosesc, putina lume stie ca ceaiul de tarhon este un remediu bun la toate, fiind un tratament naturist exceptional in lupta cu numeroase boli sau infectii.

Trateaza afectiunile digestive
Baut regulat, ceaiul de tarhon este un aliat veritabil al sanatatii sistemului digestiv. Este de un real ajutor in combaterea constipatiei, a balonarii si a dispepsiei si ajuta la reglarea metabolismului, prin stimularea secretiei de sucuri digestive si activarea unor enzime speciale.

bucataria romaneasca planta aromatica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006651 (s)