News Flash:

Accidentul lui Schumacher, un dosar clasat din punctul de vedere al justitiei franceze

17 Februarie 2014
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Schumacher
Justiția franceză a exclus luni orice responsabilitate penală a unei terțe părți în accidentul de schi suferit de Michael Schumacher, ceea ce nu împiedică eventuale acțiuni în civil, în timp ce starea de sănătate a fostului campion mondial german de Formula 1 rămâne incertă. "Procedura de anchetă deschisă pe 29 decembrie asupra cauzelor și circumstanțelor accidentului de schi suferit de Michael Schumacher în aceeași zi la Meribel a fost clasată fără urmări pe 12 februarie", a anunțat luni într-un comunicat procurorul responsabil de caz, Patrick Quincy.

"Nicio infracțiune nu a fost reținută împotriva vreunei persoane. Accidentul s-a produs într-o zonă din afara pârtiei. Semnalizarea, balizajul, jaloanele și informațiile existente despre limitele acestei pârtii au fost conform cu normele în vigoare", a adăugat procurorul, excluzând orice responsabilitate a stațiunii Meribel, una din cele mai bine cotate din Alpii francezi.

În vârstă de 45 de ani, pilotul german, internat la terapie intensivă la spitalul din Grenoble, se află încă în stare de comă indusă, medicii încercând progresiv să diminueze sedativele ce-i sunt administrate. El s-a confruntat săptămâna trecută cu o infecție pulmonară, care a fost combătută de medici. AGERPRES


michael schumacher formula 1 alpii francezi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0921 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031200 (s)