News Flash:

Accident spectaculos de circulatie in Timisoara, in urma unei curse intre un BMW si un Audi

8 Iulie 2016
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
foto8
Accident spectaculos, joi noapte, la Timisoara. Un BMW a fost distrus dupa ce soferul masinii s-a luat la intrecere cu un alt conducator auto in zona Complexului Studentesc.
Potrivit politistilor, autoturismele BMW si Audi circulau pe Aleea FC Ripensia, spre bulevardul Michelangelo. Cei doi soferi au profitat de faptul ca soseaua nu era aglomerata si s-au luat la intrecere. Dupa ce a traversat intersectia, inainte de Podul Michelangelo, soferul BMW-ului a pierdut controlul autoturismului si a lovit un stalp de pe scuar. Impactul a fost atat de violent, incat caroseria BMW-ului a fost distrusa complet.
Soferul autoturismului Audi nu a oprit cand a vazut impactul, ci a tras de volan si a lovit bordura. Desi a facut pana, conducatorul auto si-a continuat drumul si imediat dupa semafor a incercat sa schimbe roata si sa plece.
Din fericire, cele patru persoane care se aflau in BMW, doi baieti si doua fete, au scapat doar cu zgarieturi. Acestia au sunat la 112 si au asteptat echipajele de politie si prim-ajutor pe marginea soselei. Tinerii au recunoscut ca au fost implicati intr-o cursa de masini cu soferul autoturismului Audi s au directionat oamenii legii spre locatia unde se afla acesta, cu un alt pasager.
Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate in ce conditii s-a petrecut accidentul.
sursa Tion.ro

accident bmw complexului studentesc audi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006240 (s)