News Flash:

Accident grav in Caras-Severin. Soferul vinovat a fugit de la locul faptei

7 Mai 2017
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Un barbat care a traversat strada neregulamentar a fost accidentat mortal, sambata dimineata, de un autoturism, pe Drumul National 6, pe raza localitatii Toplet, conducatorul auto, care a parasit locul faptei, fiind cautat si in prezent de politisti. 
"In jurul orei 4,00, un barbat in varsta de 80 de ani, din Orsova, a traversat neregulamentar strada pe raza localitatii Toplet si a fost accidentat mortal de un autoturism. Dupa accident, conducatorul autoturismului a parasit locul faptei. Politistii Serviciului Rutier si cei din Baile Herculane continua la aceasta ora cercetarile, in vederea identificarii autorului si stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc fapta. Oricine poate oferi informatii care sa conduca la identificarea conducatorului auto este rugat sa sune la numarul unic de urgenta - 112  sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie", se arata intr-un comunicat remis AGERPRES de catre IPJ Caras-Severin. 
Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la doi la sapte ani. 
"Conform Codului penal, parasirea locului accidentului, fara incuviintarea politiei sau a procurorului care efectueaza cercetarea locului faptei, de catre conducatorul vehiculului sau de catre instructorul auto, aflat in procesul de instruire, ori de catre examinatorul autoritatii competente, aflat in timpul desfasurarii probelor practice ale examenului pentru obtinerea permisului de conducere, implicat intr-un accident de circulatie, se pedepseste cu inchisoarea de la doi la sapte ani", se precizeaza in comunicat. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005313 (s)