News Flash:

Accident cu o victimă provocat de Mircea Ionescu, fostul director Romtelecom, la Timișoara

11 Februarie 2021
698 Vizualizari | 0 Comentarii

Accident de circulație, marți seară, pe Calea Torontalului din Timișoara. Un tânăr a ajuns la spital după ce un șofer beat a tăiat linia continuă. Conducătorul auto băut este Mircea Ionescu, fostul director Romtelecom.

Accidentul s-a produs miercuri seară pe Calea Torontalului din Timișoara, aproape de ieșirea din oraș. Mircea Ionescu, în vârstă de 64 de ani, circula dinspre strada Liege înspre Grigore Alexandrescu, iar la un moment dat a virat la stânga, peste linia dublă continuă. Mașina s-a ciocnit cu alta, condusă regulamentar din sens opus de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

În urma impactului, șoferul nevinovat a fost rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la rutieră ajunși la fața locului au simțit că Ionescu miroase a alcool și l-au pus să sufle în etilotest. Rezultatul aparatului a indicat o îmbibație alcoolică de 0.77 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

„Un bărbat 64 ani a condus un autoturism pe Calea Torontalului dinspre strada Liege înspre strada Grigore Alexandrescu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sensul opus de mers condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv tânărul în vârstă de 20 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că șoferul în vârstă de 64 de ani avea o îmbibație alcoolică de 0.77 miligrame per litru în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005772 (s)