News Flash:

Absolventii de liceu sustin de luni probele scrise din sesiunea a doua a bacalaureatului

23 August 2015
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
examen bac
Absolventi de liceu sustin, de luni pana vineri, probele scrise din sesiunea a doua a bacalaureatului, primul test fiind la limba si literatura romana, urmat de cel la limba materna, de proba obligatorie, la matematica sau istorie, si de proba la alegere dintre mai multe discipline.
Candidatii care sustin bacalaureatul in a doua sesiune din acest an vor incepe luni, la ora 09.00, testul scris la limba si literatura romana. Absolventii filierei teoretice - profilul umanist si cei ai filierei vocationale - profilul pedagogic vor avea aceleasi subiecte, iar absolventii filierei teoretice - profil real si ai filierei tehnologice vor primi alte subiecte, pe care trebuie sa le rezolve in cel mult trei ore.
Probele scrise vor continua marti cu limba si literatura materna (maghiara, germana, slovaca, ucraineana, sarba sau croata), miercuri cu proba obligatorie a profilului, respectiv matematica pentru absolventii profilului real si istorie pentru cei de la profilul umanist, si vineri cu proba la alegere a profilului si specializarii, respectiv biologie, geografie, fizica, chimie, logica, informatica, sociologie, psihologie, economie sau filosofie.
Rezultatele vor fi afisate in 31 august, pana la ora 12.00, iar contestatiile vor fi depuse in aceeasi zi, intre orele 12.00 si 16.00. Rezultatele finale vor fi afisate pe 3 septembrie.
Sesiunea a doua a examenului de bacalaureat din acest an a inceput pe 17 august, cu probele orale si de competente, care s-au incheiat in 21 august. La aceste probe, candidatii au primit calificative, care nu le vor afecta media la bacalaureat. Candidatii care la una dintre probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale au refuzat sa raspunda sau sa rezolve subiectele propuse nu pot participa la probele scrise, intrucat se considera ca nu au sustinut probele orale. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006343 (s)