News Flash:

A ploaie torentiala a facut ravagii in judetul Hunedoara

1 Iunie 2016
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatie2
Aproape 60 de gospodarii din judetul Hunedoara au fost afectate, luni seara, de o ploaie torentiala in urma careia apa a intrat in beciuri si curti, la operatiunile de evacuare a apei participand peste 100 de pompieri si voluntari. 
O rafala de ploaie torentiala, insotita de descarcari electrice, a inundat 56 de gospodarii din judetul Hunedoara, peste 100 de pompieri si voluntari lucrand, luni seara, la evacuarea apei din curti si beciurile gospodariilor.
”In urma fenomenelor meteo periculoase caracterizate de ploi torentiale insotite de descarcari electrice au fost inundate de torenti 56 de gospodarii. Acestea se afla in localitatile Pestisu Mare, Pestisu Mic, Barcea Mare, Barcea Mica, Bacia, Cristur, Hunedoara si Serel”, a declarat Anemona Doda, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.
Potrivit sursei citate, in operatiunile de evacuare a apei, cu ajutorul motopompelor, din beciuri si curti sunt implicati 60 de pompieri si 53 de voluntari.
Tot luni seara, si tot ca urmare a furtunii puternice, pompierii de la Detasamentul din municipiul Hunedoara au intervenit in localitate, pe strada Cerbului, pentru a indeparta elementele de tabla si lemn ale unui acoperis de bloc dislocat de vant.

ploaie torentiala hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004966 (s)