News Flash:

INCREDIBIL! Un barbat acuzat de pedofilie, candidat la o functie de consilier local intr-un oras din Timis

31 Mai 2016
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
alegeri prezidentiale 2014 2
Un barbat de 60 de ani, trimis in judecata de procurorii Parchetului Judecatoriei Deta sub acuzatia de pedofilie dupa ce ar fi intretinut relatii sexuale cu o fata de 12 ani, candideaza iar pentru functia de consilier local din partea PNL in orasul Ciacova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Deta l-au trimis in judecata, pe 12 mai, pe Lazar Teodor, sub acuzatia de intretinere de relatii sexuale cu un minor.
„In perioada septembrie 2014 – august 2015, inculpatul a intretinut, in mai multe randuri, raporturi sexuale consimtite cu persoana vatamata minora M.E.D., in varsta de 12 ani”, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Judecatoria Deta.
Barbatul de 60 de ani trimis in judecata de procurori este pe pozitia a cincea pe lista de candidati PNL la Consiliul Local Ciacova din judetul Timis.
Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul localitatii, Petru Filip (PNL), a declarat ca Lazar Teodor a fost propus de locuitorii din Obad, sat care apartine de orasul Ciacova si ca in momentul propunerii acesta nu fusese trimis in judecata. El a precizat ca dupa ce a aflat ca Teodor este trimis in judecata, a decis ca dupa alegeri acesta sa nu fie validat in functia de consilier local, locul sau urmand sa fie luat de urmatorul candidat de pe lista PNL.
„El a fost propus de un consiliu din Obad. Deci nu eu am facut presiuni sa fie pe lista. Si in momentul in care s-au facut propunerile, el (Lazar Teodor - n.r.) nu avea problemele astea. Acum ca am aflat de aceste acuzatii am decis sa nu il validam in functia de consilier. Deci nu il mai putem scoate de pe lista, asta e, e prea tarziu, dar nu va fi validat”, a spus Petru Filip.
Lazar Teodor nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzatiile care i se aduc de catre procurori si nici decizia partidului din care face parte.

judecatoria deta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005818 (s)