News Flash:

A murit cea mai varstnica femeie din Romania. Femeia avea 108 ani si era din Caransebes

27 Mai 2016
978 Vizualizari | 0 Comentarii
Margit Szemenyei
Cea mai varstnica femeie din Romania, Margit Szemenyei, care anul trecut in luna august a fost sarbatorita la varsta de 108 ani, a trecut la cele vesnice. 
Reprezentanti ai Primariei Caransebes, oras in care a locuit Tanti Margit, cum ii spuneau cunoscutii, au precizat ca ea a fost cel mai varstnic om din tara, dar si un exemplu pozitiv pentru toti cei din jurul sau. A avut un spirit optimist si un fel de a fi care era un adevarat model de viata. 
La ultima aniversare, pe 10 august 2015, Margit Szemenyei a primit, din partea administratiei locale, o diploma, un buchet de flori si suma de 8.000 lei, cate o mie de lei pentru fiecare an implinit peste suta, pentru exemplul de longevitate pe care l-a dat generatiilor mai tinere. Tot atunci, pentru a le rasplati gestul, Margit Szemenyei i-a servit pe cei prezenti cu un tort ce avea pe el 108 lumanari. 
Trupul neinsufletit al femeii a fost depus la capela cimitirului romano-catolic din Caransebes, unde va fi inmormantata joi, la ora 11,00. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005583 (s)