News Flash:

A amestecat zeama de lamaie cu ulei de masline si a baut seara. Ce s-a intamplat a doua zi dimineata. De atunci, numai asa face. Si tu o sa procedezi la fel

1 Aprilie 2018
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei de masline

Urmatoarea bautura medicinala este bogata in vitamine si ofera mai multe beneficii. Nu trebuie insa sa ne centram dieta in jurul acesteia. Combinatia de zeama de lamaie si ulei de masline poate doar completa o dieta sanatoasa.
Medicina alternativa a devenit foarte populara in ultimii ani. Tratamentele naturiste nu sunt la fel de eficiente ca medicamentele din comert, insa acestea nu provoaca la fel de multe efecte secundare nedorite.

Cel mai mare avantaj al remediilor naturiste este faptul ca sunt foarte accesibile. Desi nu pot vindeca boli grave, s-a demonstrat ca aceste tratamenteprezinta compusi ce pot reduce simptomele asociate acestora.
Un ingredient natural despre care auzim multe lucruri bune este uleiul de masline. Acest produs contine grasimi sanatoase si este popular datorita versatilitatii sale in bucatarie si a continutului sau ridicat de nutrienti.

Daca amesteci uleiul de masline cu putina zeama de lamaie, obtii o bautura medicinala foarte bogata in nutrienti. Printre altele, acest remediu amelioreaza simptomele anumitor boli si previne complicatiile.
In articolul de azi te invitam sa descoperi cateva motive pentru a include urmatoarea bautura medicinala cu zeama de lamaie si ulei de masline in dieta ta zilnica. Citeste in continuare si ia aminte!

Ce beneficii ofera urmatoarea bautura medicinala cu zeama de lamaie si ulei de masline?

Combate constipatia
Aceasta bautura medicinala cu ulei de masline si zeama de lamaie este o optiune ideala pentru micul dejun, avand abilitatea de a trata constipatia si problemele digestive.
Uleiul de masline este un laxativ natural, iar zeama de lamaie are proprietati antiinflamatoare si faciliteaza miscarile intestinale. Bea aceasta combinatie pentru a combate gazele intestinale, stresul abdominal si hiperaciditatea gastrica.

Detoxifiaza organismul
Atat zeama de lamaie, cat si uleiul de masline au proprietati detoxifiante, fiind utile pentru a curata organismul. Combinate, aceste doua ingrediente stimuleaza eliminarea toxinelor si ofera sustinere ficatului si vezicii biliare. Nu in ultimul rand, urmatoarea bautura medicinala ofera protectie impotriva radicalilor liberi.

Tine sub control nivelul de colesterol
Uleiul de masline este bogat in grasimi sanatoase, utile pentru a regla nivelul de lipide din sange. Astfel, acest produs poate incetini acumularea placii ateromatoase in artere.
Consumata in mod regulat, urmatoarea bautura medicinala cu zeama de lamaie si ulei de masline tine sub control nivelul de colesterol „rau”, creste nivelul colesterolului „bun” si echilibreaza nivelul trigliceridelor.
Un alt beneficiu al acestei bauturi medicinale este abilitatea sa de a ingriji articulatiile. Aceasta proprietate se datoreaza continutului de antioxidanti al remediului, care reduce stresul oxidativ si stimuleaza eliminarea toxinelor.

Este benefic pentru piele, par si unghii
Aceasta bautura medicinala simpla ofera protectie unghiilor fragile si deshidratate. Poti sa o aplici direct pe cuticule pentru a le aproviziona cu nutrienti. Mai mult, combinatia de zeama de lamaie si ulei de masline are proprietati antiseptice si astringente, fiind utila impotriva problemelor cutanate si a matretii.

Combate grasimea abdominala
Desi urmatorul remediu nu arde grasimile, consumat ca supliment alimentar, acesta poate sa sustina pierderea in greutate. Proprietatile sale sunt benefice in ceea ce priveste sanatatea ficatului si a vezicii biliare, facilitand digestia grasimii si stimuland metabolismul.
De asemenea, aceasta bautura medicinala contine acizi grasi esentiali, este satioasa si are proprietati diuretice si antiinflamatoare. Datorita tuturor acestor beneficii, nu este nevoie sa consumi foarte multe remedii naturiste pentru a te simti bine.
Acizii grasi din componenta bauturii metabolizeaza grasimile acumulate la nivelul abdomenului, reducand riscul de a suferi de o tulburare cardiaca.

Stimuleaza circulatia
Uleiul de masline are proprietati anticoagulante, putand stimula circulatia si prevenind formarea cheagurilor de sange. Urmatoarea bautura medicinala poate fi folosita ca tratament intern sau topic si stopeaza aparitia varicelor.

Citeste si Ce se intampla daca iti freci fruntea cu o jumatate de lamaie?

Tine sub control tensiunea arteriala
Bautura medicinala cu zeama de lamaie si ulei de masline este utila celor care sufera de hipertensiune arteriala. Acest beneficiu se datoreaza continutului sau de antioxidanti si minerale. Daca iei urmatorul remediu la micul dejun, vei evita cresterea in exces a tensiunii arteriale si vei tine sub control ritmul cardiac.

Previne imbatranirea prematura
Ia o lingura de zeama de lamaie si ulei de masline in fiecare zi. Aceasta combinatie iti aprovizioneaza celulele cu o cantitate semnificativa de antioxidanti si nutrienti, prevenind imbatranirea prematura.
Urmatoarea bautura medicinala contine vitamina E, un antioxidant care indeplineste numeroase functii. Printre beneficiile acesteia se numara reducerea riscului de a suferi de tulburari cardiace sau artrita si prevenirea ridurilor.
In plus, zeama de lamaie cu ulei de masline ofera organismului grasimi mononesaturate si minerale. Acesti nutrienti imbunatatesc functionarea organelor interne (ficatul, rinichii si sistemul digestiv).

Cum se prepara aceasta bautura medicinala?
Urmatorul remediu trebuie luat doar ca supliment alimentar, acesta nefiind o sursa nutritiva majora. Nu consuma mai mult de o lingura pe zi deoarece risti sa experimentezi efecte secundare nedorite.
Ingrediente:
½ lingura (8 g) de ulei de masline
½ lingura (5 ml) de zeama de lamaie
Mod de preparare:
Combina cele doua ingrediente mentionate. Bea remediul cu o jumatate de ora inainte de micul dejun.
Poti sa consumi aceasta bautura medicinala in fiecare zi. Pentru a profita la maxim de beneficiile sale, consum-o de cel putin trei ori pe saptamana.
Acum ca stii care sunt beneficiile pe care le poti obtine cand amesteci zeama de lamaie cu uleiul de masline, nu ezita sa incerci remediul prezentat in acest articol chiar azi!
 


constipatia detoxifiaza organismul uleiul masline
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006064 (s)