News Flash:

Fumezi de peste 5 ani? Uite reteta care iti curata plamanii in numai 3 zile

1 Aprilie 2018
996 Vizualizari | 0 Comentarii
fumat

In fiecare an, zeci de mii de persoane isi pierd viata din cauza fumatului activ sau a celui pasiv, iar cancerul de plamani a devenit din ce in ce mai prezent in vietile noastre.
Fumatul este un viciu de care foarte putini sunt capabili sa renunte complet. Fumatorii se confrunta cu o congestie pulmonara legata de cantitatile de gudron, nicotina si alti compusi toxici care se acumuleaza in fluxul sanguin in timp.
Alaturi de bolile de plamani, fumatorii inraiti se confrunta adesea cu o tuse persistenta, cu bronsita si trebuie sa ia imediat masuri.

O singura tigara fumata de o femeie insarcinata creste ritmul cardiac fetal timp de 90 de minute. In timp, acest lucru poate duce la aparitia sindromului tabagic fetal. Acesta se traduce prin scaderea lungimii corpului, scaderea dezvoltarii normale intelectuale, emotionale si comportamentale si scaderea circumferintei capului si toracelui ale copilului. Nou-nascutii mamelor fumatoare cantaresc cu 200 grame mai putin decat ceilalti.

La bronsita, primul simptom este tusea cronica care la inceput apare doar dimineata, apoi devine permanenta, insotita de o expectoratie si mai tarziu de emfizem cu insuficienta respiratorie.

Emfizemul pulmonar este o alta problema grava. Un procent mai mare de 90% din bronhopneumopatiile cronice au drept cauza fumatul, prin asocierea bronsitei cronice cu emfizemul pulomonar.

Pentru cei care vor sa trateze natural aceste probleme, exista o solutie eficienta si la indemana tuturor. Iata de ce ai nevoie:
zahar brun – 400 de grame
apa plata – 1 litru
pudra de turmeric – 2 lingurite
radacina de ghimbir – o bucata
ceapa taiata – 400 de grame.

Pune intr-o cratita zaharul brun cu apa, pana cand ajunge la fiert. Adauga radacina de ghimbir si ceapa si lasa sa fiarba cateva minute.
Pune si pudra de turmeric si lasa sa se fiarba pentru 15 minute. Ia apoi oala de pe foc si las-o la temepratura camerei, pana cand se raceste.
Pune amestecul obtinut intr-un borcan de sticla si pune-l la frigider. Consuma in fiecare zi un pahar plin, de doua ori pe zi, la micul dejun si la cina.
In numai cateva zile, vei observa ca plamanii tai vor fi mult mai curati, chiar daca fumezi de ani de zile.


toxici tigara fumata bronsita emfizemul pulomonar pudra turmeric
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005716 (s)