News Flash:

8 semne care anunta probleme la rinichi

21 Octombrie 2017
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
mancarime brat
Aceste organe vitale se gasesc imediat sub cutia toracica. Ele sunt responsabile de curatire si detoxifiere, filtrand intre 10 si 150 de litri de sange pe zi. Acest lucru este esential pentru toate functiile organismului si pentru a mentine sangele sanatos. Rinichii sunt responsabili pentru lichidele in exces sau pentru eliminarea materialelor care nu mai sunt necesare organismului. Acestia regleaza nivelul de electroliti si pastreaza oasele sanatoase si puternice, produc celule rosii dar si stabilizeaza presiunea arteriala.

Daca rinichii sunt in pericol si nu mai pot functiona, ca de obicei, sanatatea corpului este in pericol. Citeste cu atentie cum poti recunoaste si preveni orice problema legata de afectiunile rinichilor:


1. Umflaturi
Atunci cand rinichii nu mai reusesc sa-si faca treaba corespunzator, eliminarea lichidului in exces se face din ce in ce mai greoi, lucru care duce la umflarea fetei si a incheieturilor

2. Schimbari ale mictiunilor
Cele mai evidente si timpurii semnse sunt acestea:
• Probleme cu urinatul
• Presiune in timpul mictiunii
• Urina inchisa la culoare, urinat rar si in cantitati mici
• Culoare pala a urinei, frecventa si in cantitati mari
• Urina cu spuma
• Senzatii de urinare in timpul noptii


3. Mancarimi ale pielii
Acumularea rezidurilor in organism pot avea legatura cu insuficienta renala - pielea devine iritata si provoaca mancarimi. Toate rezidurile se aduna in sange si provoaca un aspect nesanatos al pielii, o fac uscata si iritata. Lotiunile si cremele pot rezolva cat de cat problema, dar nu vor rezolva problema principala care vine din interior - asta daca iritatiile sunt provocate direct de catre problemele la rinichi, desigur.


4. Oboseala
Daca rinichii sunt sanatosi, acestia produc EPO (erythopoietin), un hormon care creeaza mai multe celule rosii care vor duce oxigen oriunde este nevoie. Daca numarul celulelor rosii este mic, oboseala se instaleaza si va avea un impact major asupra creierului si a muschilor. Acest lucru semnaleaza, de asemenea, o anemie severa.


5. Probleme de respiratie
Aceasta este o problema comuna, dar poate fi legata si de rinichi. Daca organismul nu primeste destul oxigen, este din cauza numarului scazut de celule rosii care transporta oxigenul peste tot in corp. Cantitatea de celule rosii este direct legata de acumularile de toxine din plamani.

6. Gust metalic in gura
Rezidurile acumulate in sange iti vor schimba gustul si iti cauzeaza si o respiratie urat mirositoare persistenta. Un alt semn al problemelor la rinichi este si o severa schimbare a apetitului.


7. Dureri
Durerile in partea dorsala de mijloc este un alt simptom al problemelor la rinichi - aceasta este zona unde se afla de obicei rinichii. Durerea poate sa fie provocata chiar si de infectii sau de pietre la rinichi.


8. Concentrare deficitara si ameteli
Lipsa de oxigen pe care o sufera creierul este un semn clar al unei anemii serioase, dar si a unei insuficiente renale. iti va afecta concentrarea si iti va provoca ameteli si poate de asemenea provoca si tulburari de memprie.
Alege sa mananci sanatos, urmand o dieta cu multi antioxidanti si cu suplimente nutritive. Doar asa iti vei pastra rinichii in conditii optime de functionare.


organe vitale cutia toracica detoxifiere sangele celule rosii dureri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005270 (s)