News Flash:

8 lucruri urate pe care le fac barbatii prin care isi ranesc sotiile. Daca face numarul 3, divorteaza!

5 Ianuarie 2018
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
divort

Nicio relatie nu este perfecta, iar faptul ca o casnicie reprezinta doar o relatie confirmata din punct de vedere legal, nu face decat sa demonstreze faptul ca nici casniciile nu pot sa fie perfecte.

Exista cateva lucruri pe care sotii le fac si care le fac pe nevestele lor sa sufere foarte tare. Iata care sunt acestea.

1. Critica

Uita-te intai la tine si nu te prinde in capcana de a-ti critica sotia. Alege sa vezi binele in sotia ta. Complimenteaz-o cu privire la toate lucrurile pe care le face bine.

Data viitoare cand crezi ca doresti sa ii spui ceva ce nu iti place despre ea, treci cu vederea si fa-i un compliment sincer. Ii va placea.

2. Controlul

Crezi sau nu, nu ai intotdeauna dreptate. Si frumoasa ta sotie este de fapt foarte buna la luarea propriilor decizii (si, de obicei, ea ia decizii foarte bune). Inceteaza sa simti ca trebuie sa controlezi unde merge, ce face, cat de mult petrece si tot felul de alte lucruri.

In loc sa accentuezi acest lucru, alege sa lucrati impreuna ca o echipa, incurajandu-va si sprijinindu-va reciproc. Lasa-ti sotia sa fie propria ei persoana.

3. O tratezi ca pe un obiect

Sotia ta nu este un obiect. Ea este sotia ta, cel mai bun prieten al tau si regina ta. Ea merita respectul tau maxim, mai ales cand vine vorba de intimitate. Respect-o intotdeauna si lucreaza la stabilirea conexiunii emotionale si a increderii.

4. Nu oferi atentie pe parcursul zilei

Ai o sotie? Atunci esti un tip norocos. Te rog, nu uita de ea. Nu fi prea ocupat sa o suni, sa ii scrii sau sa o saluti atunci cand intra in camera. Data viitoare cand o vezi, imbratiseaz-o si spune-i ca o iubesti.

Las-o sa stie ca este prioritatea principala, punand-o inainte de toate – inainte de munca, prieteni sau jocuri. Stai alaturi de ea si vorbiti despre ziua fiecaruia, despre ce va bucura si ce va intristeaza pe amandoi.

5. Utilizezi un limbaj vulgar

Nu mai sunteti baieti adolescenti (si chiar si atunci, limbajul rau nu era foarte cool). Ai grija ce vorbesti. Lucreaza la a de obiceiul de a spune injuraturi si elimina limbajul vulgar din vocabularul tau.

S-ar putea sa fii uimit de toate celelalte cuvinte disponibile pentru a-ti exprima sentimentele. Sotia ta merita sa auda cuvintele pe care un domn i le-ar spune.

6. Vizionezi filme pentru adulti

Aceasta este o modalitate sigura de a ruina casnicia, viata si viitorul. Daca iti faci o analiza interioara si ajungi la concluzia ca esti dependent de continutul si de materialele pentru adulti, cauta ajutor de specialitate si incearca sa rezolvi aceasta problema.

Studiile au demonstrat ca este una dintre cele mai raspandite situatii critice care apar in casnicii.

7. Ai asteptari prea mari

Ultimul lucru pe care sotia ta dulce trebuie sa il auda este ca nu se potriveste cu asteptarile tale nerealiste. Nu comparati corpul sotiei dvs., salariul ei sau abilitatile sale de parinte in fata altor persoane sau cu alte persoane. Comparatiile tale ii vor zdrobi in timp stima de sine.

Decide sa fii amabil, sa fii rabdator, sa fii iertator si sa fii flexibil. Cu cat subliniezi mai mult partile sale pozitive, cu atat mai mult ea va incepe in mod natural sa faca din ce in ce mai multe lucruri bune.

8. Iti pierzi rabdarea foarte des

Esti un om mare. Sa urli la sotia ta nu este potrivit, eficace sau util. Lovirea este complet in afara limitelor. Razbunarea, lovirea, aruncarea, bruscarea si amenintarea sunt toate forme de abuz.

Poti invata sa iti controlezi temperamentul indiferent de cat de dur sau impulsiv crezi ca esti.


critica controlul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007767 (s)